Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Obres de remodelació i modernització de la Llar d'Infants de Bonavista

Obres de remodelació i modernització de la Llar d'Infants de Bonavista

Obres de remodelació i modernització de la Llar d'Infants de Bonavista

Les famílies que ho desitgin podran portar els seus infants a les llars d’infants “El Ninot” i “La Taronja” de Campclar
08/09/2009

 

Amb motiu de les obres de remodelació que s’estan executant a la llar d’infants municipal de Bonavista, el conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes, va celebrar la setmana passada una reunió amb les famílies dels infants de les dites escoles per presentar les alternatives a la llar del barri,  ja que en el moment de l’inici del curs, les obres  no estaran acabades. La conselleria ha fet un esforç per trobar una ubicació provisional pels infants,  que consistirà en què  les famílies que ho desitgin  podran portar els seus infants a les llars d’infants “El Ninot” i  “La Taronja” de Campclar, així ho va manifestar Joan Sanahujes a  les famílies que van assistir a la  reunió.
 
Aquest oferiment del conseller, al qual s’hi va afegir l’equip docent del centre, va comptar amb el suport de les famílies. Algunes van manifestar les dificultats per desplaçar-se de Bonavista fins als dos centres de Campclar  i,  per tal de minimitzar el màxim possible els enrenous que això pot ocasionar, a partir del 14 de setembre, dia que començaran les classes, les famílies podran utilitzar els autobusos  de l’ EMT  (línies - 83 i 35)  que coincidiran amb l’horari  d’entrada i sortida de les escoles bressol.
 
El conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes, ha afirmat que “les classes a la llar d’infants de Bonavista es reprendran el proper 14 d’octubre”.

Cal assenyalar que la llar municipal de Bonavista es va construir l’any 70; actualment s’està executant la primera fase de les obres de millora i  ampliació que consisteixen en la remodelació dels lavabos,  cuina i espais generals. Les obres de la segona fase s’executaran els mesos de juliol i agost de l’any vinent i s’adequaran les instal·lacions. La inversió total és de 570.000 euros.

Segells de reconeixement d’administració oberta