Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Pau Riba i els Milsimonis, inauguren el Sedassos Kulture

Pau Riba i els Milsimonis, inauguren el Sedassos Kulture

Pau Riba i els Milsimonis, inauguren el Sedassos Kulture

Aquesta activitat s'emmarca dins el programa Cultura de Carrer de la Conselleria de Joventut
30/06/2009
En el marc del programa Cultura de Carrer, el cicle Sedassos Kulture de la Conselleria de Joventut, ofereix durant tots els dimecres de juliol un seguit d’espectacles de dimensió pública, cultural i comunitària, fent inclusiva cadascuna de les propostes treballades amb els col·lectius artístics. D’aquesta manera, el format de proximitat amb el públic i l’adaptació dels espectacles fan de les nits dels dimecres un moment màgic de contacte amb els assistents i espectadors convertint-los en protagonistes de la vetllada.
 
D’aquest estil, precisament Pau Riba acompanyat dels Milsimonis despertaran la Plaça dels Sedassos amb un suggerent i atractiu concert colorista i entranyable. L'actuació tindrà lloc el dimecres 1 de juliol a les 22:30h.
 
Iconoclasta, polifacètic i transgressor per definició, Pau Riba és una autèntica institució musical al panorama català, amb una trajectòria sòlida com a cantautor mai exempta de provocació i polèmica. La seva actual presentació en directe incorpora la col·laboració de MilSimonis – que inclou entre els seus participants a membres de Mil Pesetas, Don Simón y Telefunken-, així donant color a la vena més lisèrgica i juguesca de Pau Riba. L’espectacle es farà amb una instrumentalització minimalista i molt original, recuperant els moments més aguts del seu repertori i rebuscant pel seu cançoner com arqueòlegs tocats del bolet.
 
El cicle Sedassos Kulture i el programa Cultura de Carrer, sumen accions per tal d’impulsar l’ús de l’espai públic com a espai d’interacció cultural, de dinamització de la participació ciutadana i de potenciació dels joves creadors.
Segells de reconeixement d'administració oberta