Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Preestrena a Tarragona de la pel·lícula de DiCaprio 'The 11th Hour'

Preestrena a Tarragona de la pel·lícula de DiCaprio 'The 11th Hour'

Preestrena a Tarragona de la pel·lícula de DiCaprio 'The 11th Hour'

El film, fomenta un canvi d'actuar de les persones per evitar la destrucció del Planeta, es projectarà el 26 de novembre, a les 19.00h., a l'Antiga Audiència
23/11/2007

Es preestrena a Catalunya, a la ciutat de Tarragona, en el marc de la Convenció Catalana de Canvi Climàtic, la pel·lícula produïda i protagonitzada per l'actor, Leonardo DiCaprio, The 11th Hour (L'Onzena Hora). Aquest film fomenta un canvi en la forma d'actuar de les persones amb l'objectiu d'evitar la destrucció del planeta. L'exhibició tindrà lloc el proper dilluns, 26 de novembre, a les 19h, a l'Antiga Audiència, Plaça Pallol 3. L'entrada és gratuïta. Cal tenir en compte però, que l'aforament és limitat.

Al finalitzar la projecció, es durà a terme una taula rodona amb la participació dels fundadors de l'entitat Bioneers, Kenny Ausbel i Nina Simos, del tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tarragona, Carles Castillo, del director de l'Oficina del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya, Josep Garriga i del director de la Fundació Fòrum Ambiental, Carles Mendieta. Clourà l'acte l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

Organitzen aquest esdeveniment la Fundació Ambiental i la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Tarragona.

The 11th Hour, és l'últim moment en que hi ha esperança, quan encara hi ha temps per salvar el planeta, però molt poc. Basant-se en aquesta idea i seguint els passos d'Al Gore i la seva Veritat Incòmoda, Leonardo DiCaprio produeix i protagonitza aquesta pel·lícula, que descriu l'últim moment en que el canvi és possible.

La pel·lícula recull entrevistes a experts de tot el món: incloent Mikhail Gorbachev, antic Primer Ministre de la Unió Soviètica, el reconegut científic Stephen Hawking, l'antic director de la CIA R. James Woolsey i els experts en disseny sostenible William McDonough i Bruce Mau, entre més de 50 dels més importants científics, pensadors i líders del món, que presenten els fets i parlen sobre els temes més urgents als que s'ha d'enfrontar el planeta.

Entre les intervencions més destacades de la pel·lícula trobem els ‘Bioneers’. Aquests pioners de la nova biologia treballen per inspirar, educar i connectar avanços científics amb innovacions socials per aconseguir la restauració del planeta i de tota la societat en general. Basant-se en la natura, aprenen quina és la seva manera de fer les coses i defensen que és a la Natura on es pot trobar la manera de salvar el planeta.

Durant els seus deu anys de vida, la Fundació Fòrum Ambiental s'ha convertit en una plataforma pel diàleg i la col·laboració entre empreses, Administracions i la població en general, aconseguint que administracions i empreses privades treballin de forma conjunta en el sector del medi ambient col·laborant amb la FFA. L'objectiu d'aquesta entitat és promoure el canvi d'hàbits i de conducta de la societat per aconseguir establir nous models de relació amb l'entorn.

La preestrena de The 11th Hour continua amb la línia de treball de la Fundació, ja que l'objectiu principal del documental és fomentar un canvi en la forma en la que ens relacionem amb el nostre planeta i amb els altres. La pel·lícula es basa en la nostra tasca en la destrucció dels ecosistemes del planeta i el paper potencial que tenen els éssers humans en invertir aquest gran mal pel planeta.

Segells de reconeixement d'administració oberta