Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Primeres jornades de participació del POUM

Primeres jornades de participació del POUM

Primeres jornades de participació del POUM

Estan obertes a tota la ciutadania
29/02/2008

Del 12 al 14 de març es faran a la sala d'actes de l'Ajuntament de Tarragona unes jornades de participació del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). L'objectiu és obrir un espai de trobada amb la ciutadania, a més de reforçar el procés d'informació, discussió, participació i reflexió que es va iniciar el juliol passat.

Els eixos de les jornades del POUM són: presentar les línies generals del pla urbanístic de Tarragona, informar dels tràmits realitzats i dels pendents fins a l'aprovació definitiva, donar a conèixer el document des dels diferents àmbits temàtics (medi ambient, habitatge, mobilitat, patrimoni, equipaments i economia) i recollir opinions i propostes de millora.

Les jornades estan obertes a tota la ciutadania de Tarragona. S'hi parlarà d'habitatge, de mobilitat, medi ambient, patrimoni, equipaments i l'àmbit econòmic.

El 3 d'abril es constituirà el Consell Assessor del Territori. Per últim, està prevista la celebració d'una exposició itinerant i reunions amb els veïns del tinent d'alcalde de Territori pels centres cívics per explicar, encara més, el nou POUM.

Més informació: PDF 124 KB

Segells de reconeixement d'administració oberta