Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Primeres Jornades sobre Centres Cívics, participació i desenvolupament

Primeres Jornades sobre Centres Cívics, participació i desenvolupament

Primeres Jornades sobre Centres Cívics, participació i desenvolupament

Tindran lloc els dies 12 i 19 d'abril al Centre Cívic Municipal de Sant Pere i Sant Pau
27/03/2008

Els dies 12 i 19 d'abril se celebraran les Primeres Jornades sobre Centres Cívics, participació i desenvolupament comunitari al Centre Cívic Municipal de Sant Pere i Sant Pau. Aquestes jornades estan organitzades per l'àrea de Participació de l'Ajuntament de la ciutat amb la col·laboració d'altres àrees i departaments municipals, empreses, entitats i la Direcció General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya.

Els destinataris són els usuaris d'aquests equipaments, membres i dirigents d'associacions i entitats, tècnics municipals, tècnics i professionals del treball comunitari, professionals dels Centres Cívics i ciutadania en general.

Les jornades constaran de dues parts. A la primera, que es realitzarà el dia 12 d'abril, es treballaran els aspectes teòrics i conceptuals amb la participació de Marco Marchioni i Antoni Puig, experts de reconegut prestigi dins l'àmbit del desenvolupament comunitari i dels equipaments de proximitat, i la presentació dels models d'organització i de gestió de Centres Cívics de les ciutats de Vitòria-Gesteiz, Getafe i Girona.

La segona sessió, que es realitzarà el dia 19 d'abril, introduïda pel Dr. Juanjo Pujades, es dedicarà a reflexionar en grups reduïts a partir dels continguts treballats el primer dia i de l'experiència pròpia sobre els objectius, funcions i estructura dels nostres Centres Cívics com a punt de partida per a la definició conjunta d'un model propi de Centres Cívics.

Més informació: http://centrescivics.tarragona.cat

Segells de reconeixement d'administració oberta