Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Regala música aquest Nadal: programa de concerts 2006

Regala música aquest Nadal: programa de concerts 2006

Regala música aquest Nadal: programa de concerts 2006

Deu espectacles i nadales al carrer
04/12/2006

Amb el lema Regala Música aquest Nadal, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament ha programat deu espectacles que s’enceten el divendres 15 amb el Cor, Ballet i Orquestra de l’exèrcit rus de Sant Petersburg. Serà a les 21.00h. al Palau de Fires i Congressos de Tarragona i participaran cent artistes. El següent serà L’Oratori de Nadal de Bach, per primer cop, complet, a Tarragona. Es podrà sentir el dimecres 20 de desembre, a les 20.00h. al Palau de Fires i Congressos de Tarragona sota la batuta de l’Orquestra de Barcelona i Nacional de Catalunya. El proper serà el divendres, 22 de desembre, a les 21.30h. a la Catedral de Tarragona. Aquest cop amb la Camerata XXI i Cor Ciutat de Tarragona (Cantantes número 4, 5 i 6, segona part).

La Catedral també serà l’escenari de El Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra i les nadales indígenes de l’Amèrica del Sud. Això només serà el preludi del Gran Concert de Cap d’Any, a càrrec de la Strauss Festival Orquestra amb Ballet, el dia 4 de gener, a partir de les 21.00h., al Palau Firal.

 

Però això no és tot, perquè l’aposta de Cultura continua amb un concert de Nadal que oferirà el Cor Ciutat de Tarragona, el dissabte 16 de desembre a les 19.30h., a l’església de Sant Miquel del Pla. El dissabte, 23 de desembre, a les 20.00h., nadales al carrer a diferents espais simultanis i, a les 20.45h., a la Plaça de la Font. El programa nadalenc acaba amb dos concerts més: Epifania, oratori de Joan Juncà, del Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral i Organistes a les 21.00h. el dijous 21 de desembre, a la Catedral de Tarragona. L’últim serà el concert de Sant Esteve, del Cor Sant Esteve de Vila-seca, el dimarts 26 de desembre, a les 20.30h. a l’església de les Carmelites Descàlces.

Més informació

Segells de reconeixement d'administració oberta