Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Rosa Rossell rep 200 persones en el primer any com a regidora de barri

Rosa Rossell rep 200 persones en el primer any com a regidora de barri

Rosa Rossell rep 200 persones en el primer any com a regidora de barri

04/03/2009
A partir d’aquest mes de març, la tinent d’alcalde de Patrimoni i consellera de zona de la Part Alta, Rosa Rossell, farà les seves tasques com a regidora de barri, rebent tots els veïns que així ho desitgin i que visquin en aquest barri, el darrer dimarts de cada mes de 17 a 19h a la Casa Canals.
 
La tinent d’alcalde, després d’un any de dur a terme aquesta tasca, ha rebut a unes 200 persones i ha anat responent els mails que hi ha disposició de tots els veïns, amb aquest mateix objectiu i valora “molt positivament la participació de la gent per donar-me a conèixer els seus problemes, ja sigui a través d’aquestes visites personalitzades, com del mail”.
 
Segons Rossell, “els temes que preocupen més a la gent són la neteja i la mobilitat, així com l’evolució del Pla Integral i del Pla de Mobilitat”. Paral·lelament, la regidora s’ha reunit amb les associacions de veïns per explicar-los els Plans en projecte i en totes les entrevistes ha respost a les queixes “sempre traslladant-les a la resta de conselleries afectades, fent de lligam amb els ciutadans i sense interferir amb la feina de la resta de l’equip de govern en aquest barri”.
 
Fins ara, la regidora havia rebut als veïns el darrer dilluns de cada més de 17 a 19h, sempre a la Casa Canals, ja que té ascensor i permet l’accés a persones amb dificultats o mobilitat reduïda. A més, també hi ha el telèfon i mail a disposició dels interessats: partalta@tarragona.cat i 977.29.61.97.
 
Segells de reconeixement d'administració oberta