Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 S'atorgarà prop d'un milió d'euros en subvencions per a millorar la qualitat de vida de les persones a la Part Alta i Campclar

S'atorgarà prop d'un milió d'euros en subvencions per a millorar la qualitat de vida de les persones a la Part Alta i Campclar

S'atorgarà prop d'un milió d'euros en subvencions per a millorar la qualitat de vida de les persones a la Part Alta i Campclar

L'aportació econòmica total és de 604.800 euros previstos dins del desenvolupament del Pla Integral de la Part Alta de Tarragona
15/06/2009
Aquest dilluns 15 de juny, la Junta de Govern, ha acordat atorgar prop d’un milió d’euros en subvencions per a millorar la qualitat de vida de les persones a la Part Alta i Campclar. En concret, es donaran ajuts per a la instal·lació d’ascensors, supressió de barreres arquitectòniques, millora d’enllumenat bàsic i d’emergència, renovació de baixants pluvials i residuals; i reparació de façanes d’interès i substitució d’antenes individuals de tv per col·lectives en edificis ja construïts de la Part Alta de Tarragona. L’aportació econòmica total és de 604.800 euros previstos dins del desenvolupament del Pla Integral de la Part Alta de Tarragona, per a l’exercici 2008.
 
El termini per a la presentació de les sol·licituds és des del dia que es publiquin les bases i el darrer dia és el 15 de juliol de 2009.
 
El 604.800 euros de subvenció es distribueixen de la manera següent:
 
·         Programa d’ajuda per la instal·lació d’ascensors: 134.000 €.
·         Programa d’ajudes per la instal·lació d’enllumenat bàsic
·         i d’emergència en vestíbuls i escales i supressió
·         de barreres arquitectòniques: 108.000 €.
·         Programa d’ajudes per la renovació de baixants
·         pluvials i residuals: 108.000 €.
·         Programa d’ajudes per a la reparació de façanes d’interès: 134.400 €.
·         Programa per la substitució d’antenes individuals de TV per col·lectives:120.000 €.
 
 
Així mateix, la portaveu del Govern Municipal, Begoña Floria, ha anunciat que s’ha obert el termini de presentació de les instàncies per sol·licitar l’atorgament de subvencions per a la substitució dels sistemes de subministrament d'aigua de boca per aforament i per a la implementació d’instal·lacions d’energia solar tèrmica col·lectiva per a les edificacions situades en l’àmbit de la Part Alta de Tarragona. S’ha pressupostat una partida de 288.000 euros per a l’atorgament d’aquestes subvencions, i que es distribueixen de la manera següent:
 
·         Programa de substitució de les instal·lacions de subministrament d’aigua de boca per aforaments als edificis: 288.000 €.
 
 
La tercera de les subvencions aprovades es destinaran a la supressió de barreres arquitectòniques en els comerços de la Part Alta de Tarragona. Es destinarà la quantitat de 62.400 euros i el termini per presentar les sol·licituds acaba el 31 d’agost d’enguany.
 
La darrera de les subvencions aprovades avui estan destinades al barri de Campclar i també s’inclou dins de la Llei de Barris. Els ajuts són per a la rehabilitació, millora i instal·lació d’elements comuns genèrics i de millora de les infraestructures comuns de telecomunicacions dels edificis ja construïts a Campclar. El pressupost que es destinarà és de 42.238,28 euros que es distribueixen de la manera següent:
 
·         Programa de millora d’elements comuns en les comunitats: 38.400 €.
·         Programa de millora de les infraestructures comuns de telecomunicacions dels edificis:  3.838,28 €
 
El termini per presentar les sol·licituds s’acaba el 15 de juliol.
 
Segells de reconeixement d'administració oberta