Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Sant Magí s'estrena als barris

Sant Magí s'estrena als barris

Sant Magí s'estrena als barris

Torreforta acollirà el concert de Peret
27/07/2007
La festa major petita de Tarragona, Sant Magí, ja és aquí. La Consellera de Cultura, Joventut i Cooperació, Sandra Coloma, va presentar aquest dijous 26 de juliol, la programació de la festa, que enguany se celebrarà entre els dies 15 i 19 d’agost.
 
D’entre tots els actes, es va voler destacar principalment el concert del divendres 17 d'agost al barri de Torreforta, amb Peret; que actuarà per segona vegada, després de Barcelona, amb "Que levante el dedo" i oferirà un un concert molt especial dedicat als 50 anys del naixement de la rumba catalana.
 
D’altres concerts també rellevants són el de Miguel Bosé, que actuarà el 15 d'agost i ja té totes les entrades exhaurides i el de Violadores del Verso, per a un públic més jove, que actuaran el dijous 16 d’agost a la Plaça de la Font. La Sindriada, la Revetlla Remullada i el concert de la Chartreuse, que acollirà, com cada any, el 8è Festival de l’Associació de Músics de Tarragona; són també els plats forts de la música d’enguany.
 
Pel que fa al teatre, cal destacar l'estrena a Catalunya de la comèdia The Wanted presentada i protagonitzada per Santi Millan i finalment tampoc faltarà la tradició, amb l'Arribada de l'aigua de Sant Magí de la Brufaganya, la Processó i els Castells; entre molts d'altres actes.
Podeu consultar el programa complert a: http://www.tarragona.cat/cultura/festes/SantMagi/
Segells de reconeixement d'administració oberta