Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Seixanta entitats demanen ser incloses als pressupostos participatius

Seixanta entitats demanen ser incloses als pressupostos participatius

Seixanta entitats demanen ser incloses als pressupostos participatius

Aquesta iniciativa és de la conselleria de Participació Ciutadana
06/11/2007

L'Ajuntament de Tarragona ha rebut fins ara 59 peticions perquè s'incloguin en els pressupostos municipals de l'any vinent. Aquestes peticions procedeixen de 31 associacions, entitats i particulars. A banda dels particulars, les peticions procedeixen d'associacions de veïns com les de les Parcel·les Iborra, Ermita de la Salut, Sant Pere i Sant Pau, la Unió o Racó de la Savinosa, entre d'altres; d'entitats que treballen amb col·lectius que tenen dificultats com: la Fundació Estela de protecció als disminuïts psíquics, el Club Vaixell o l'Associació de Laringectomitzats; partits polítics com Iniciativa per Catalunya; i d'entitats esportives, culturals o peticions que procedeixen de la Cambra de Propietat Urbana.

Les propostes són molt diverses però majoritàriament fan referència, a temes de serveis socials (supressió de barreres arquitectòniques, atenció domiciliària, subvencions), urbanístics ( senyalització de carrers, estacionament bicicletes, millora del ferm, etc), medi ambient, neteja i esports, com adequació i noves pistes per practicar esports. Aquesta iniciativa s'incrementarà l'any vinent, ja que es disposarà de més marge de temps per planificar-ho.

Segells de reconeixement d'administració oberta