Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Signatura del Conveni entre l'Ajuntament de Tarragona i la URV

Signatura del Conveni entre l'Ajuntament de Tarragona i la URV

Signatura del Conveni entre l'Ajuntament de Tarragona i la URV

L'Ajuntament recuperarà totalment l'edifici de Lletres de la URV l'any 2008
18/10/2006

Signatura del conveniEl tinent d'alcalde de Gestió Econòmica i Pressupostària, Joan Aregio en nom de l'Ajuntament de Tarragona i el rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV) han signat un conveni pel trasllat de les activitats de la URV al Campus Centre i retorn a l'Ajuntament del complex que ocupa la Universitat a la plaça Imperial Tarraco.

L'Ajuntament de Tarragona va signar una operació de crèdit el passat mes de juliol amb el Banco de Crèdito Local per finançar les obres de la nova facultat de Lletres. El nou conveni entre l'Ajuntament i la URV fa efectiva la renuncia de la Rovira i Virgili dels espais que fins ara ocupaven les facultats de Química i Lletres, en favor de l’Ajuntament.  La URV podrà seguir utilitzant les instal·lacions fins al setembre de 2008 quan es faci el trasllat total de les activitats al Campus Centre. El conveni estableix el calendari en que l’Ajuntament podrà disposar dels espais:

  • Plantes 3 i 5 de l’edifici 1 ( Plaça Imperial Tàrraco ): 1373, 24 m2: immediatament.
  • Planta 3 de l’edifici 3 ( Pl. Imperial Tàrraco – C. St. A. Ma Claret): 790 m2: immediatament.
  • Planta 4 de l’edifici 1 ( 686,62 m2 ): 31 d’octubre 2006

La resta d’espais: 30 de setembre 2008 <>Si l'Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social es trasllada amb anterioritat, els espais que ocupa a la planta 4 de l’edifici 2 quedaran immediatament a disposició de l’Ajuntament de Tarragona.

El conveni també estableix el mecanisme de pagament de les obres per part de l’Ajuntament a mesura que la URV presenti les certificacions de la seva realització, amb data límit del setembre de 2008 i fins un total de 13.800.000 €

     
Segells de reconeixement d'administració oberta