Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 S'instal·la un punt d'informació a cada creuer que arriba a Tarragona

S'instal·la un punt d'informació a cada creuer que arriba a Tarragona

S'instal·la un punt d'informació a cada creuer que arriba a Tarragona

El Patronat Municipal de Turisme promou aquesta iniciativa
05/05/2008
Les instal·lacions del Port de Tarragona han començat a rebre, des d'aquest divendres, 2 de maig, creuers de turistes que fan una escala en el seu trajecte a la nostra ciutat. En total, i fins que acabi la temporada l’1 de novembre, atracaran a Tarragona, concretament a l’esplanada de la prolongació del Dic de Llevant, 15 vaixells que portaran 3.618 passatgers. 722 d’aquests arribaran en quatre creuers entre el 2 i el 10 de maig. Amb l’objectiu d’oferir informació a totes les persones que arribin a la ciutat, el Patronat Municipal de Turisme instal·larà, com acostuma a fer des que aquests vaixells arriben al Port de Tarragona, oficines temporals d’informació a cadascun dels vaixells que comptaran amb el suport del personal del Patronat. En aquest, se’ls facilitaran dades i material sobre l’oferta turística que ofereix la ciutat perquè, durant la seva estada, puguin gaudir-ne.
 
El primer vaixell que atracarà al port tarragoní ho va fer divendres, procedent de Palma i portava a bord 170 passatgers. El següent creuer, procedent de València i amb 148 passatgers, arribarà a la nostra ciutat el divendres de la setmana entrant, 9 de maig. El vaixell que portarà més gent aquest mes de maig serà el que atracarà procedent de Palma el 10 de maig, amb 308 persones. El mateix dia, n’arribarà un altre procedent de les Illes Columbretes, a València, amb 96 turistes. Aquest vaixell serà la primera vegada que farà parada a Tarragona, motiu pel que el consistori l’obsequiarà amb un llibre de la ciutat per donar-li la benvinguda.
 
Durant tota aquesta temporada, segons les previsions, 15 creuers faran parada a Tarragona, procedents de ports de les Illes Balears, València o Barcelona. Les seves destinacions seran Barcelona, Palamós i Màlaga, depenent dels casos. Els turistes que hi viatgin arribaran al matí a la nostra ciutat, on s’estaran fins a la tarda, disposant, d’aquesta manera, de temps suficient per gaudir dels atractius turístics, culturals i gastronòmics que ofereix Tarragona. L’any passat, 14 creuers van atracar al Port de Tarragona.
Segells de reconeixement d'administració oberta