Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Sis zones de la ciutat ja tenen dia per parlar amb els seus regidors

Sis zones de la ciutat ja tenen dia per parlar amb els seus regidors

Sis zones de la ciutat ja tenen dia per parlar amb els seus regidors

Els barris de Sant Perei Sant Pau, Bonavista, Campclar, Sant Salvador i Torreforta i una part de la zona centre...
23/11/2007

Els barris de Sant Perei Sant Pau, Bonavista, Campclar, Sant Salvador i Torreforta i una part de la zona centre; ja tenen confirmades les hores de reunió dels seus consellers i per tant, ja poden començar a tractar els temes que els preocupen, a partir de les entitats i responsables del barri. L'Ajuntament de Tarragona ha creat la figura del regidor de zona per facilitar el diàleg entre el govern i els ciutadans i, així, fomentar les polítiques de proximitat. Cadascun dels membres de l'equip de govern exerceix com a interlocutor directe amb una de les catorze zones en què s'ha dividit la ciutat.

Aquests són els següents horaris:

  • El conseller de barri de Sant Pere i Sant Pau, Antonio Rodríguez, inicia la seva tasca com a regidor de la zona de Sant Pere i Sant Pau a partir del dimecres vinent, atenent els veïns i entitats de la zona tots els dimecres de 18 a 20h del vespre, al local de l’associació de veïns de Sant Pere i Sant Pau, situat a la plaça de la Sardana.
  • En primer lloc i des del passat 15 d’octubre la tinent d’alcalde i consellera de la zona de Bonavista, Begoña Floria, rep els veïns d’aquest barri tots els dilluns, de 17 a 19h de la tarda, en un despatx del centre cívic, situat al carrer Onze, 13.
  • El conseller del barri de Campclar, Joan Sanahujes, estarà a disposició dels veïns d’aquesta zona de la nostra ciutat a les oficines del PIC (Pla Integral de Campclar), al carrer Brugent, número 14, baixos; els dies següents: 28 de novembre; 5 i 19 de desembre; de 10 a 14 hores.
  • Pel que fa al barri de Sant Salvador, la regidora Victòria Pelegrín, atén els veïns al centre cívic, situat a l’avinguda els Pins s/n; des del passat 29 d’octubre, tots els dilluns de 19 a 20h.
  • A Torreforta, la consellera Sandra Coloma ha iniciat la seva tasca com a regidora de zona des del passat dilluns 5 de novembre al centre cívic d’aquest barri, situat a la Plaça Tarragonès, s/n. El seu horari serà tots els dilluns de 17.30 a 19.30 h.
  • I finalment, la consellera Dolors Herrera iniciarà la seva tasca com a regidora de zona centre el proper dilluns 19 de novembre a l’IES Vidal i Barraquer (Av. President Companys, 3). La seva zona correspon als carrers compresos entre la Plaça Imperial Tàrraco fins a Joan XXIII. El seu horari serà els dilluns de 19 a 21h.
Segells de reconeixement d'administració oberta