Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Sortejada la primera promoció d'habitatges municipals de lloguer jove

Sortejada la primera promoció d'habitatges municipals de lloguer jove

Sortejada la primera promoció d'habitatges municipals de lloguer jove

Els ingressos anuals no podien sobrepassar 3,5 vegades el sou mínim
30/07/2007
El Servei Municipal de l’Habitatge va sortejar, el passat 26 de juliol, 50 habitatges municipals de lloguer, de 48 m2 cadascun, entre les 92 sol·licituds de joves admeses. Aquesta és la primera promoció d’habitatges de lloguer de propietat municipal destinats a gent jove, de fins a 35 anys, que engega l’esmentat ens. I, també, és la primera vegada que una iniciativa d’aquestes característiques, propiciada a instàncies municipals, es porta a terme a la ciutat de Tarragona. 
 
El sorteig dels pisos es va dur a terme el dia esmentat, al Centre Cultural El Pallol (edifici de l’Antiga Audiència), sota la presidència de l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, amb la compareixença de la tinent d’alcalde i presidenta del SMH, Victòria Pelegrín i l’assistència dels joves i familiars concurrents.
 
Aquesta promoció d’habitatges en lloguer es troba ubicada en el núm. 7 del carrer Doctor Mallafré, (a la zona de Joan XXIII) en un solar cedit pel propi Ajuntament. Entre altres requisits per poder participar en el sorteig, calia que els joves acreditessin que no superaven els 35 anys d’edat i que els seus ingressos anuals no sobrepassessin les 3,5 vegades el sou mínim interprofessional, en funció de les persones convivencials. Per exemple, seguint aquest barem, un membre aspirant a un pis havia d’obtenir un màxim de 30.576€ d’ingressos i una família integrada per dos adults, amb dos nens menors de 10 anys descendents d’aquest mateix grup convivencial, no havia de passar dels 34.745 € anuals.
El termini contractual de l’arrendament és de 5 anys i s’ha fixat el mòdic lloguer de 214€ mensuals, sense aparcament.
Segells de reconeixement d'administració oberta