Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 S'otorguen els premis Ciutat de Tarragona de Comunicació 2008

S'otorguen els premis Ciutat de Tarragona de Comunicació 2008

S'otorguen els premis Ciutat de Tarragona de Comunicació 2008

La Vanguaria i Canal Reus TV en surten guanyadors. Distincions a Enric Pujol, Bigas Luna i Pitu Rovira.
05/11/2008
La periodista del diari La Vanguardia, Rosa Maria Bosch, guanya el Premi Ciutat de Tarragona de Comunicació 2008, categoria “Societat i Riscos”, per la sèrie de reportatges Paisatges amenaçats, publicats el passat estiu.
Els periodistes Patrícia Fernández i Toni Orensanz obtenen el premi en la categoría “Patrimoni” pel reportatge Cops de geni: Maria Aurèlia Capmany, emès a Canal Reus TV.
 
La convocatòria arriba a la vuitena edició i compta amb una dotació econòmica de 4.000 € per a cada categoria.
 
Els premis, organitzats per l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació, es lliuraran aquest divendres 7 de novembre, a partir de les 20 h. a les Voltes del Circ Romà.
 
En el mateix acte es lliuraran tres distincions:
- Enric Pujol, per la seva trajectòria de 38 anys a RNE a Tarragona, realitzant programes de tota mena i amb la retransmissió de més d’un miler de partits de futbol, i per la seva contribució a difondre la història del Club Gimnàstic.
- Bigas Luna, reconegut director de cinema que ha col·laborat a difondre el nom, els costums i la imatge de Tarragona i el Camp en pel·lícules de gran èxit com La Teta i la Lluna o, més recentment La Juani.
- Pitu Rovira, president del gremi de llibreters de Tarragona, per la seva col·laboració amb els mitjans de comunicació en la difusió de la literatura i la seva trajectòria com a membre de nombroses entitats culturals de la ciutat.
 
L’acte es podrà seguir en directe a través del link que es crearà a la web www.tarragonaradio.cat
Segells de reconeixement d'administració oberta