Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Subvenció de 85.260€, per millorar la web municipal

Subvenció de 85.260€, per millorar la web municipal

Subvenció de 85.260€, per millorar la web municipal

El Consorci Administració Oberta Electrònica de Catalunya (AOC) ha concedit a l'Ajuntament de Tarragona una subvenció de 85.260 euros per modernitzar la web
27/11/2008

El Consorci Administració Oberta Electrònica de Catalunya (AOC) ha concedit a l’Ajuntament de Tarragona una subvenció de 85.260 euros per modernitzar la web i per integrar-hi projectes d’aquest organisme que facilitaran la participació i les gestions administratives dels ciutadans. Es tracta que la web de l’Ajuntament tingui  una comunicació bidireccional, i no sols sigui emissora. El pressupost total d’aquest projecte és de 131.000 euros.
 
La tinent d’alcalde de Comunicació, Participació i Societat de la Informació, Begoña Floria, ha manifestat que amb aquesta subvenció i el pressupost propi de l’Ajuntament “es modernitzaran les funcions  de la pàgina web de l’Ajuntament perquè fomentin la participació ciutadana i també  s’ampliarà el seu contingut  integrant sistemes de gestió d’expedients, gestió de tributs, tramitació administrativa, etc., sempre mantenint les garanties tècniques i jurídiques”.
 
La nova web tindrà una sèrie de nous components tecnològics, com ara:
 
-      Un registre d'entrada i sortida, tant presencial com telemàtic, amb capacitat per enllaçar amb gestors d’expedients i altres sistemes d’informació de les corporacions amb connectors estàndards.
-      L' e-TRAM, un nou mòdul de gestió municipal de sol·licituds i tràmits per Internet integrat a la plataforma del Consorci AOC.
-      El projecte “Alerta Tarragona.com”, una iniciativa de participació ciutadana on aquests es converteixen en col·laboradors actius per a la millora continua de l’espai públic. En aquest portal els ciutadans podran localitzar i informar sobre desperfectes, millores o esdeveniments que afecten a la ciutat de forma imprevista.
-      A més d’altres aplicacions que faciliten la informació i comunicació amb els ciutadans com ara el fòrum de participació, les enquestes i els butlletins electrònics.
Segells de reconeixement d'administració oberta