Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 'T-Impulsa', primer butlletí electrònic de l’Ajuntament elaborat a través del nou web municipal

'T-Impulsa', primer butlletí electrònic de l’Ajuntament elaborat a través del nou web municipal

'T-Impulsa', primer butlletí electrònic de l’Ajuntament elaborat a través del nou web municipal

Aquesta eina de comunicació pretén establir línies de diàleg estable entre l’empresariat, les entitats socioeconòmiques i l’administració
'T-Impulsa', primer butlletí electrònic de l’Ajuntament elaborat a través del nou web municipal Dolors Herrera va presentar el nou butlletí
29/10/2009

 

El butlletí T-Impulsa és el primer butlletí electrònic de l’Ajuntament de Tarragona que s’elabora mitjançant la tecnologia del nou web. Això suposa disposar d’un nou canal d’informació directe a la ciutadania, fàcil d’utilitzar i que permet estalviar paper i recursos.
 
El butlletí ha estat elaborat per la Conselleria d’Empreses, Formació, Ocupació i Consum amb la finalitat de ser una eina útil per al teixit empresarial i les persones que vulguin crear una empresa.  A partir d’ara, les empreses o persones que s’hi subscriguin rebran cada dos mesos informació d’interès per a la seva activitat empresarial.
 
Les seccions del Butlletí són, per aquest ordre:
 
A prop
On s’hi trobaran entrevistes d’actualitat a persones del teixit empresarial local. L’objectiu és mostrar iniciatives innovadores o destacables que es desenvolupin a Tarragona. En el primer número hi ha una presentació de l’alcalde i la consellera Lola Herrera.
 
L’Ajuntament informa
Apartat des d’on es transmetrà informació sobre actuacions de l’administració local que repercuteixen directament sobre les empreses.
 
Ajuts i subvencions
Aquí s’agrupen tots els ajuts i subvencions de qualsevol entitat o administració a les quals poden acollir-se les empreses i les persones que vulguin crear la seva empresa.
 
Notícies socioeconòmiques
Aquesta secció recull notícies de l’àmbit socioeconòmic publicades per diferents entitats i publicacions.
 
Agenda
Aquest apartat és un dels principals del butlletí, perquè aquí trobareu totes les activitats que es realitzen a la ciutat, no només les que organitza l’Ajuntament, adreçades al teixit empresarial. Aquesta secció és una finestra oberta a totes les entitats ubicades a Tarragona que treballen en l’àmbit empresarial.
 
Finalment, tenim els logos i enllaços web de totes les entitats que d’una forma o una altra ofereixen serveis al teixit empresarial. Poder accedir des del Butlletí a totes aquestes entitats i poder consultar des d’aquí l’agenda empresarial de la ciutat és una de les majors virtuts d’aquest butlletí, pel que representa quant a treball en xarxa i col·laboració entre les entitats socioeconòmiques i les administracions.
 
Al mateix butlletí es pot sol·licitar la subscripció per rebre’l cada dos mesos. Per acabar, amb la voluntat de millorar el servei us proposem també la opció de contactar amb la Conselleria d’Empreses, Formació, Ocupació i Consum per fer-nos arribar opinions i suggeriments.
 
El Butlletí T-Impulsa és una important eina de comunicació adreçada al teixit empresarial amb la qual es pretenen establir línies estables de diàleg i intercanvi d’informació entre l’empresariat, les entitats socioeconòmiques i l’administració.

29 d'octubre de 2009

Segells de reconeixement d'administració oberta