Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Tarragona acollirà el 4 de juliol la primera prova del Campionat d'Espanya de Trial Indoor

Tarragona acollirà el 4 de juliol la primera prova del Campionat d'Espanya de Trial Indoor

Tarragona acollirà el 4 de juliol la primera prova del Campionat d'Espanya de Trial Indoor

Diumenge se celebrarà Copa d'Espanya de Biketrial Indoor
18/06/2009
La primera cita del Campionat d’Espanya de Trial Indoor ja té ubicació assignada. Serà a la ciutat de Tarragona el proper dissabte 4 de juliol, a les 20:30h.
 
Com en altres ocasions, la ciutat ha apostat per l’esport de dues rodes més espectacular i tornarà a acollir, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona encarregat d’organitzar l’acte, la celebració d’una prova del Campionat d’Espanya de Trial Indoor: el Trial Indoor Ciutat de Tarragona. La competició se celebrarà a l’Auditori del Camp de Mart i en destaca la presència del tarragoní Albert Cabestany, que enguany està demostrant amb escreix que es troba en un excel·lent estat de forma.
 
A banda de la competició de dissabte, el diumenge també estarà dedicat al Trial. Aquesta vegada, es tractarà de la celebració de la Copa d’Espanya de Biketrial Indoor, prova que se celebrarà a les 11:00 hores en una sola seu, Tarragona. El millors riders de l’especialitat, entre els quals destaca el tarragoní Àngel Batlle, es batran per ser reconeguts com els millors del país. Aquest espectacle serà gratuït.
 
Les entrades pel Campionat de Trial Indoor es poden adquirir a través del web www.atrapalo.com, de les oficines de Caixa Penedès i a les guixetes de l’Auditori el mateix dia de la competició, però només en el cas que no s’hagin exhaurit.
Segells de reconeixement d'administració oberta