Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Tarragona acollirà la I Marató de Futbol Sala Memorial Cinto López els propers 3, 4 i 5 de juliol

Tarragona acollirà la I Marató de Futbol Sala Memorial Cinto López els propers 3, 4 i 5 de juliol

Tarragona acollirà la I Marató de Futbol Sala Memorial Cinto López els propers 3, 4 i 5 de juliol

Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes
25/06/2009
La Federació de Penyes del Club Gimnàstic de Tarragona organitza amb la col·laboració de la Conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona el I Marató de Futbol Sala Memorial Cinto López que se celebrarà a les instal·lacions del Club Gimnàstic els propers 3, 4 i 5 de juliol.
 
Aquest acte pretén rendir homenatge a un dels esportistes més emblemàtics de la ciutat de Tarragona, Cinto López, exjugador del Nàstic, a banda d’oferir l’oportunitat de gaudir d’un bon espectacle esportiu amb grans equips d’arreu.
 
Els tres primers classificats del Torneig rebran una dotació econòmica com a premi (1.500€ el primer, 700€ el segon i 300€ el tercer) i un trofeu, que també se li donarà al quart classificat.
 
L’acte de clausura tindrà lloc el diumenge 5 de juliol a les 18:30 hores al mateix pavelló del Club Gimnàstic on s’hauran disputat els partits del torneig.
 
El preu de les inscripcions, que estaran obertes fins el proper 30 de juny, és de 220€ (més 30€ de fiança). Qui vulgui apuntar-s’hi ja ho pot fer els dijous i els divendres de 18 a 20 hores a les Oficines de la Federació de Penyes del Club Gimnàstic (Pavelló Club Gimnàstic, Camí de la Budallera, s/n), als telèfons 977 195 042 o 665 493 666 o a través de l’adreça de correu electrònic futbolsala@memorialcintolopez.es
 
Per a més informació: www.memorialcintolopez.es
Segells de reconeixement d’administració oberta