Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Tarragona acull el projecte "Archivo de la Experiencia"

Tarragona acull el projecte "Archivo de la Experiencia"

Tarragona acull el projecte "Archivo de la Experiencia"

14/11/2008
Del 24 de novembre al 3 de desembre l’Archivo de la Experiencia serà a Tarragona per donar cabuda a totes les històries, anècdotes i records per les  persones grans de la ciutat que vulguin explicar-ho davant d’unes càmeres. Aquesta iniciativa, que ha posat en marxa Red.es – entitat del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç pretén fomentar l'accés de les persones grans a Internet i al mateix temps generar continguts educatius a partir dels seus testimonis.
 
L’objectiu principal d’aquest projecte és el de recopil·lar la història d’Espanya a partir de les vivències que milers de ciutadans tenen l'oportunitat d'explicar i que de moment, ja ho han fet 4.400 persones. La idea principal és convertir-se en una eina molt útil per a la  comunitat escolar i la ciutadania en general, ja que es pot accedir a tota aquesta informació a través de Internet.
 
Del reportatge que cada testimoni faci, l’Archivo de la Experiencia en penjarà un minut i mig a la web; però aprofitant aquesta oportunitat, des de l’àrea de Societat de la Informació de l’Ajuntament de Tarragona, s’ha decidit recopil·lar tota la informació i desar-la a l’Arxiu Municipal per a la memòria històrica de la ciutat.
 
Totes les persones interessades a formar part d’aquest Arxiu i col·laborar a través del seu testimoni oral, i que compleixin les condicions de tenir més de 55 anys i portar un objecte relacionat amb la història; poden fer-ho a través dels següents contactes:
 
-      Trucant al telèfon 902 108 504
-      O posar-se en contacte amb Maria Teresa Olaya: 977296100 / ext:6586 / mtolaya@tarragona.cat
Segells de reconeixement d'administració oberta