Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Tarragona bat el rècord amb la iniciativa “Plántate, ven y siembra vida”

Tarragona bat el rècord amb la iniciativa “Plántate, ven y siembra vida”

Tarragona bat el rècord amb la iniciativa “Plántate, ven y siembra vida”

Els joves de la ciutat van plantar un total de 1.700 exemplars d'arbre
10/11/2009

El passat dijous, 5 de novembre, 520 escolars de la ciutat de Tarragona van participar en la plantada d’arbres a la zona del Fortí de la Reina, promoguda per Los 40 Principales, l’Ajuntament de Tarragona, Tarragona 2017 i la Fundación + Árboles amb la col·laboració de l’entitat “Plantemos para el planeta” i les Nacions Unides, en una festa en la qual es van plantar 1.700 exemplars d’arbres, entre pi blanc, ginesta i matolls.

 
La festa va comptar amb grups d’animació infantil i un gran tràiler amb una exposició sobre el medi ambient. La mostra explicava el procés de reforestació d’un espai, les especies autòctones d’Espanya, el procés de la vida d’un arbre i la tècnica de plantacions.
 
Aquesta activitat, que forma part de la campanya “Plántate, ven y siembra vida” de Los 40 Principales, que recorre 25 ciutats de l’estat, ja ha plantat un total de 5.170 arbres i continua en augment. A més, amb l’acte, es va recuperar el Dia de l’Arbre a la ciutat, que va instituir l’any 1906 l’il·lustre tarragoní Francesc Puig i Valls.
Segells de reconeixement d'administració oberta