Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Tarragona es compromet amb el llegat jueu

Tarragona es compromet amb el llegat jueu

Tarragona es compromet amb el llegat jueu

L'Ajuntament ha signat un conveni amb l'Associació Cultural Catalunya-Israel
22/05/2008
L’Ajuntament de Tarragona i l’Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel (ARCCI) han signat un conveni per la recuperació i promoció del passat judeo català a la ciutat de Tarragona. El conveni l’han signat l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i el president de l’ARCCI, Francesc Andreu Lascorz, que han estat acompanyats per les tinents d’alcalde, Begoña Floria i Rosa Rossell.
 
Davant d’aquesta signatura l’Ajuntament de Tarragona i l’ARCCI, es comprometen a treballar per emprendre iniciatives comunes que comencen amb el projecte “Enyorada Tarragona” de l’Ajuntament. També s’ha establert la promoció d’accions conjuntes encaminades a la investigació o promoció del llegat judeo català de Tarragona; a la col·laboració en l’organització de seminaris, conferències, cursos de formació, trobades i jornades informatives, entre d’altres.            
 
“Enyorada Tarragona” és un projecte pensat des de l’àrea de Patrimoni de l’Ajuntament i que vol reflectir, pensant principalment en l’època medieval, una revalorització i recuperació dels diferents àmbits, des de culturals a didàctics i patrimonials del món judeo català i la seva relació amb la ciutat de Tarragona.
Segells de reconeixement d'administració oberta