Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Tarragona imagina 2017

Tarragona imagina 2017

Tarragona imagina 2017

L'Ajuntament ja treballa per presentar la candidatura dels Jocs Mediterranis
12/12/2007

Amb aquest lema l'Ajuntament de Tarragona ja ha començat a treballar per presentar la candidatura dels Jocs Mediterranis 2017, que s'haurà de presentar a finals del 2008 al Comitè Olímpic Espanyol (COE). Per aquest motiu, s'ha creat també la comissió dels Jocs Mediterranis, que es dedicarà específicament a treballar amb l'objectiu de ser la seu del 2017 o 2021 i que està presidida per Mario Rigau.

Aquest equip també treballa amb la data 2011, que es quan el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) escollirà la seu per als XVIII Jocs Mediterranis del 2017. Sigui quina sigui la data definitiva, és clar que aquest nou projecte pel que treballa l'Ajuntament és una fita, que segons va dir l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, “asseguraria un desenvolupament extraordinari de la ciutat només en deu anys, per l'alt volum d'inversió que atrauria”.

A la presentació del passat mes de novembre també es va anunciar la creació d'una entitat de caràcter associatiu que serà la responsable d'impulsar la candidatura, així com també la creació de l'Oficina de la Candidatura. Properament també s'hauran d'acabar de definir les subseus que acolliran les modalitats esportives que no puguin disputar-se a Tarragona ciutat.

Podeu consultar la presentació de la candidatura a http://www.tarragona2017.org/

Segells de reconeixement d'administració oberta