Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Trobada de voluntaris actius de Tarragona 2016

Trobada de voluntaris actius de Tarragona 2016

Trobada de voluntaris actius de Tarragona 2016

Des del passat estiu s'han recollit més de 10.000 adhesions a la candidatura
Trobada de voluntaris actius de Tarragona 2016 Els voluntaris el passat dissabte a Serrallo
20/10/2009

 

El passat dissabte dia 17 d’octubre, els voluntaris més actius de la candidatura van celebrar una trobada al barri tarragoní del Serrallo. La festa dels voluntaris del 2016 va aplegar una setantena de persones que han anat treballant de manera molt dinàmica els darrers mesos amb la finalitat de fer conèixer a la ciutadania en general la candidatura de Tarragona 2016. Per agrair aquesta feina que porten a terme tots ells, es va organitzar aquest acte que va consistir en una passejada en vaixell per la costa de Tarragona i, posteriorment, en un dinar mariner a bord de l’embarcació.
 
En el decurs de la trobada, la tinenta d’alcalde, responsable de la candidatura de Tarragona 2016, Rosa Maria Rossell Rigau, va animar els assistents a continuar recollint adhesions, ja que ens trobem en la recta final de la primera fase de la candidatura: al juliol de l’any que ve s’ha d’haver presentat el projecte per ser avaluat pel comitè d’experts, els quals decidiran si Tarragona passa a la fase següent com a finalista.
 
Els voluntaris de Tarragona 2016, i en particular el centenar de persones que col·labora més activament en la recollida de signatures de suport a la candidatura, són un del principals motors de dinamització d’aquest projecte. Gràcies a ells, des de l’estiu passat fins ara, el nombre de persones que han donat suport a Tarragona 2016, ha crescut de manera espectacular; en concret s’han recollit més de 10.000 adhesions en els estands i els actes culturals, en els quals, els voluntaris del 2016, han anat participant. En aquests moments, el nombre de persones que han donat suport individual a Tarragona 2016 ja supera les 18.000.

20 d'octubre de 2009

Segells de reconeixement d'administració oberta