Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Txumari Alfaro i Joan Pera protagonitzen les xerrades de l'Estiu Jove

Txumari Alfaro i Joan Pera protagonitzen les xerrades de l'Estiu Jove

Txumari Alfaro i Joan Pera protagonitzen les xerrades de l'Estiu Jove

L'entrada és gratuïta fins a completar l'aforament de les sales
20/07/2007
 
L’actor Joan Pera i el naturòpata Txumari Alfaro seran a Tarragona el dimarts 24 i dimecres 25 de juliol respectivament per oferir dues xerrades centrades a l’entorn d’un doblador professional l’una i en la medicina natural l’altra. Aquesta activitat està emmarcada dins l'Estiu Jove, cicle que organitza la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona.
 
En primer lloc el dimarts 24 de juliol a les 19 h i a la sala d’actes de la Facultat de Comunicació (c/ sant pau, 4), Joan Pera explicarà als assistents la seva professió, que es desenvolupa entre l’estudi de doblatge i els escenaris de teatre, mitjançant la xerrada “L’actor, la veu i el doblatge”. L’acte serà presentat i dinamitzat pel periodista tarragoní i col·laborador al programa “España directo”, de Televisió Espanyola, Enric Company.
 
D’altra banda, el dimecres 25 de juliol ha estat finalment la data escollida pel doctor Txumari Alfaro per fer la conferència “Solucions Naturals per curar-se amb salut”. La xerrada es farà a la sala d’actes de l’Antiga Audiència, a les 19 h. Aquesta darrera xerrada, que s’ha organitzat amb la col·laboració d’Imaginautes Serveis Culturals, estarà presentada per la periodista tarragonina Cinta Olivan.
Segells de reconeixement d'administració oberta