Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Un carnet permetrà accedir a les instal·lacions esportives municipals

Un carnet permetrà accedir a les instal·lacions esportives municipals

Un carnet permetrà accedir a les instal·lacions esportives municipals

Amb aquesta iniciativa es vol facilitar la pràctica esportiva dels tarragonins
07/04/2008

El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona continua amb el seu procés de millora dels serveis. A partir d'aquesta setmana tots els abonats poden accedir a qualsevol de les instal·lacions gestionades pel Patronat gràcies al carnet únic, és a dir, el complex esportiu de Campclar, amb la piscina, pista d'atletisme i sala de tennis taula, i les piscines de Bonavista i del Serrallo. Per aconseguir el carnet únic, els abonats només l'han de demanar a qualsevol d'aquestes tres instal·lacions esportives.

Aquesta iniciativa del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona pretén facilitar la pràctica esportiva dels tarragonins. De moment ja es podran beneficiar dels avantatges del carnet únic els 3.500 abonats que té actualment el Patronat. Fins ara, els abonats només podien accedir a la instal·lació a la qual estaven apuntats. A partir d'ara podran triar entre els tres equipaments municipals.

Segells de reconeixement d'administració oberta