Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Una carpa de circ s'instal·la al jardí del Teatre Metropol

Una carpa de circ s'instal·la al jardí del Teatre Metropol

Una carpa de circ s'instal·la al jardí del Teatre Metropol

La companyia Escarlata Circus oferirà el seu espectacle Devoris Causa
04/06/2009
Els propers dies 4 i 5 de juny, la companyia Escarlata Circus instal·larà un envelat al jardí del Teatre Metropol per a dur a terme les quatre funcions previstes de l’espectacle Devoris Causa. Jordi Aspa i Bet Miralta presenten aquest espectacle servit en la intimitat d’un espai circular, en el qual la poesia del moviment de dos personatges farà viatjar els espectadors al futur passat del plusquamperfet indefinit de les emocions. Els moviments dels personatges tenen una part de ball i la interpretació dels protagonistes té elements circenses. La manipulació d’elements, en aquest cas verdures, serveix per explicar una història cruel i quotidiana amb els perfums més saborosos de la cuina.
 
D’altra banda, no és un espectacle culinari, ni de circ, ni de dansa, ni de teatre; és un convit a un ritual quotidià farcit d’intriga, de tastets, de proeses, de moviment i de drama. Escena Metro ofereix, doncs, un espectacle on l’efecte sorpresa crearà moments d’incertesa i confusió en un espai especial situat al jardí del Teatre.
 
Devoris Causa es va presentar al Festival Temporada Alta de Girona el novembre del 2008 en versió a “l’italiana” i ara està fent la Gira per Catalunya, amb un envelat construït expressament per a itinerar. Jordi Aspa i Bet Miralta són Premi Nacional de Cultura per la seva feina com a directors artístics del Trapezi, Festival de Circ de Catalunya i ja van actuar a Tarragona l’any 2005 per Santa Tecla a la Plaça Friki amb Llenties i marabús.
Segells de reconeixement d'administració oberta