Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Una delegació de ciutadans tarragonins visitarà a l'octubre la ciutat germana de l'Alguer

Una delegació de ciutadans tarragonins visitarà a l'octubre la ciutat germana de l'Alguer

Una delegació de ciutadans tarragonins visitarà a l'octubre la ciutat germana de l'Alguer

S’ofereixen un centenar de places a un preu de 510€ en el cas que sigui allotjament doble i 610€ si és individual
Una delegació de ciutadans tarragonins visitarà a l'octubre la ciutat germana de l'Alguer El conseller de Relacions Ciutadanes durant la roda de premsa de presentació del viatge
11/08/2009

 

Del 23 al 27 d’octubre la Conselleria de Relacions Ciutadanes ha organitzat un viatge a la ciutat germana l’Alguer. Durant la sortida, la ciutadania de Tarragona té la possibilitat de conèixer el patrimoni cultural, històric i arquitectònic de l’Alguer i el seu entorn més proper. El conseller de Relacions Ciutadanes, Manel López Pasca, ha afirmat que “els viatges a ciutats germanes són un factor clau per situar Tarragona en el mapa i per connectar la ciutat amb Europa”. Aquest serà el tercer viatge que s’organitza des d’aquesta conselleria per conèixer les ciutats germanes. En la primera sortida es va visitar la població italiana de Pompeia i, posteriorment, les ciutats franceses d’Avinyó i Orleans.
 
L’itinerari previst és el següent:
· 23 Octubre Barcelona- Porto Torres.
18:00 hores. Sortida des de Tarragona en autobús cap al Port de Barcelona on embarcarem al Ferry de Grimaldi Lines, cap a Porto Torres. Nit a bord. Allotjament en camarot interior.
 
· 24 Octubre. Alguer
10:30 hores. Arribada a Porto Torres. Sortida amb els autocars cap a Stintino i Punta Pelosa, després direcció cap a l’Alguer. Allotjament a l’Hotel Catalunya 4*. Dinar al mateix Hotel. Per la tarda recepció a l’Ajuntament de l’Alguer.  Visita de la ciutat. Sopar a l’hotel.
 
· 25 Octubre. Costa Esmeralda, la Maddalena.
Excursió al nord de l’illa fins arribar a Costa Esmeralda, per Porto Cervo, Porto Rotondo, la Magdalena i Caprera. Dinar en ruta. Sopar a l’hotel.
 
· 26 Octubre. Coves de Neptú, Ardara i Torralba.
Excursió per visitar  les Coves de Neptú, Ardara i Torralba. Al vespre, partit de futbol entre equips de Tarragona i l’Alguer. Sopar.
 
· 27 Octubre. Porto Torres – Barcelona
06.30 hores. Sortida de Porto Torres cap a Barcelona (butaca turista).
18:15 hores. Arribada aproximada al Port de Barcelona, i sortida amb els autocars cap a Tarragona.
 
El viatge inclou el transport en autocar Tarragona – Port de Barcelona- Tarragona; els passatges del Ferry en camarot interior l’anada i en butaca de turista la tornada; 3 nits a l’Hotel Catalunya 4*, situat al centre de l’Alguer; pensió completa amb vi i aigua inclosos ( els àpats al vaixell no estan inclosos); l’assegurança i les excursions per l’Alguer, la Costa Esmeralda i les Coves Neptú. S’ofereixen un centenar de places a un preu de 510€ en el cas que sigui allotjament doble i 610€ si és individual. Les persones interessades han de dirigir-se a Viajes Barceló: Rambla Nova, 42.
Segells de reconeixement d'administració oberta