Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Uns 3.000 alumnes ja utilitzen la Targeta de Transport per a Escolars

Uns 3.000 alumnes ja utilitzen la Targeta de Transport per a Escolars

Uns 3.000 alumnes ja utilitzen la Targeta de Transport per a Escolars

El balanç de la nova Tageta de Tranport per a Escolars és molt positiu
12/11/2008
El president de l’Empresa  Municipal de Transports (EMT), Carles Castillo; el gerent de l’EMT, Mario Cortés i el conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes; han presentat el balanç de la implantació de la nova Targeta de Transport per a Escolars (TTE) a la ciutat, que va engegar el passat 15 de setembre amb l’inici del curs escolar.
 
En primer lloc, tots dos consellers han volgut destacar l’èxit d’aquesta iniciativa, que ja l’usen 2740 alumnes dels 3421 que l’han sol·licitada, alumnes de cursos compresos entre P4 a primer d’ESO. Davant d’aquestes xifres, Carles Castillo ha recalcat que “donada la situació econòmica en la que ens trobem, aquesta iniciativa resulta molt favorable i respon a una aposta pel sector públic i per les principals necessitats de moltes famílies de Tarragona”.
 
El nombre total de viatges d’usuaris de la TTE és 21.000 viatges, que es poden computar en una mitjana de 463 viatges diaris. Del balanç també s’ha pogut despendre que les línies amb més afluència d’usuaris amb la TTE, són les següents:
 
-      L6 (Cop.Tàrraco - Campclar ): 5.352 viatges en un mes i mig
-      L54 (Bonavista - Cop.Tàrraco): 3.525 viatges en un mes i mig
-      L8 (Joan XXIII-Estadi): 2.184
-      L5 (Sant Salvador – Prat Riba): 1.825
 
I que per tant, com es pot comprovar, són línies que fan trajectes als barris, com per exemple a Sant Pere i Sant Pau, Campclar o Bonavista. Davant d’aquesta realitat, el president de l’EMT ha apuntat que “estem seguint el camí adequat, oferint servei públic per a tothom i apropant encara més la ciutat als barris”.
 
Pel que fa a les franges d’edat, els nens i nenes de 8 anys són els que tenen més Targetes de Transport per a Escolars i els segueixen els d’entre 4 i 7 anys; que, segons Castillo, “es pressuposa que van acompanyats dels seus pares i mares i això també es rellevant ja que opten pel servei públic abans del vehicle privat”.
Segells de reconeixement d'administració oberta