Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Veredicte dels Premis Ciutat de Tarragona de Comunicació 2006

Veredicte dels Premis Ciutat de Tarragona de Comunicació 2006

Veredicte dels Premis Ciutat de Tarragona de Comunicació 2006

L'acte de lliurament dels premis es farà el divendres 3 de novembre
31/10/2006

El proper divendres 3 de novembre a les 20 hores al Saló del Plens es farà l'acte de lliurament dels Premis Ciutat de Tarragona de Comunicació convocats per l'Empresa de Mitjans de Comunicació.

El jurat concedeix els premis Ciutat de Tarragona en dos categories: Patrimoni i Societat i Riscos. Cadascun dels premis té una dotació econòmica de 3000 euros i la figura d'El Pedagog. El guardó de Patrimoni vol distingir aquell treball de premsa, ràdio i televisió que faci referència a la difusió i coneixement del patrimoni històric, arqueològic o cultural. Enguany, el premi de Comunicació de Patrimoni l'han guanyat ex-aequo els treballs “El Ladrillo amenaza la capital visigoda” de Patricia Ortega Dolz publicat a El País el 9 de juliol de 2006, i el documental “Històries d'uns cel·luloides” de Pedro Nogales Cárdenas emès al Canal Reus TV el passat 21 de juny. A la categoria local s'ha guardonat l'article “La evolución de la muralla romana” de Carlos Gosálbez Noguera publicat al Diari de Tarragona el 2 d’abril de 2006. També el jurat ha volgut reconèixer la trajectòria d'aquest periodista.

El guardó de Comunicació, Societat i Riscos Laborals pretén guardonar el treball de premsa, ràdio o televisió que faci referència a la difusió i coneixement de la cultura preventiva del risc. El premi de Comunicació de Societat i Riscos s'ha concedit a “Rescate en Alta Mar” del periodista Jesús Rodríguez i el fotògraf Alfredo Cáliz publicat a El País Semanal el 12 de març de 2006. A la categoria local, el jurat l'ha concedit Ex-Aequo a “Paro bullicioso” de Rafael Servent i José Carlos León publicat al Diari de Tarragona i a “Focs artificials sense llei” de Maria Fernández Noguera publicat a El Punt el 8 de juliol de 2006.

El jurat dels Premis Ciutat de Tarragona també ha volgut reconèixer la trajectòria professional de Carles Francino, director del programa “Hoy por Hoy” de la Cadena Ser, a Joan Juncosa Panadés, guionista del personatge Maginet Pelacanyes i locutor de Ràdio Tarragona (1939-1983) i als Estudis de comunicació de la URV, amb motiu del cinquè aniversari de la seva posada en marxa i de la primera promoció d'estudiants.

Segells de reconeixement d'administració oberta