Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 VIII Pedalada Popular per la Mobilitat Sostenible i Segura

VIII Pedalada Popular per la Mobilitat Sostenible i Segura

VIII Pedalada Popular per la Mobilitat Sostenible i Segura

14/11/2008
L’Ajuntament de Tarragona, organitza, un any més, la Pedalada Popular per la Mobilitat Sostenible i Segura, que enguany arriba a la VIII edició i que es presenta amb el motiu de “Pedala contra el canvi climàtic” el proper diumenge 23 de novembre. L’objectiu és fer un acte demostratiu sobre el canvi climàtic i l’estalvi de CO2.
  
La Pedalada popular és un acte totalment gratuït, amb l’única finalitat de fer difusió sobre a Mobilitat Urbana sostenible i segura. Consisteix en un recorregut suau en bicicleta, d’aprox. 10 km, accessible a totes les edats i forma física que té la seva sortida a Av. Ramón y Cajal i l’arribada al Parc de la Ciutat. A més, aquest any, comptarà amb la participació dels esportistes reconeguts en el món del ciclisme professional: Miguel Ángel Iglesias i David Llauradó (Campió Olímpic i Plata a Pequín, respectivament). 
 
La Pedalada s’organitza des de l’Ajuntament de Tarragona, l’Àrea de Mobilitat i el Patronat Municipal d’Esports; amb el patrocini d’Eroski – Parc Central, DOW CHEMICAL IBERICA (obsequiant amb unes camisetes per a tots els participants de l’activitat i per a tots els voluntaris que col·laboren amb la bona marxa de la Pedalada) i el Club Ciclista Campclar, amb les col·laboracions d’institucions i entitats com: l’Autoritat Portuària, Protecció Civil i la Guàrdia Urbana de Tarragona,  Creu Roja, Hospital de Santa Tecla (Unitat de Medicina Esportiva) i els Mossos d’Esquadra, el Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya.
 
Recorregut::
Sortida des de l’Av. de Ramón y Cajal ► creuar la Rambla Nova ► Av. de Pau Casals ► Reina M. Cristina ► Camí del Cementiri ► Vial d’accés a l’autovia de Circumval·lació ► creuar per sota l’autovia en direcció al Camí del Nàstic ► Vial ITV ► Josep V. Foix ► Passeig Marítim Rafael Casanova ► Moll de Costa ► Trafalgar ► Passeig de la Independència ► Av. Ramón y Cajal ► Parc de la Ciutat.
 
L’horari establert serà de 10 a 12hores aproximadament. Al finalitzar repartiment de les bosses d’avituallament i obsequis.
 
La inscripció de la cursa està oberta des de el dia 10 de novembre fins el mateix 23 de novembre abans de començar la Pedalada al punt de sortida. Els punts per la inscripció gratuïta per la Pedalada són:
-          Oficina de l’OMAC a  la Rambla Nova de 16:00 a 19:00 h. de dilluns a dijous i dissabtes de  10:00 a 13:00 h.
-          Oficines de l’OMAC de Sant Pere i Sant Pau i de Torreforta de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h.
-          Eroski - Parc Central  punt d’informació de 10:00 a 22:00 hores.
-          Club Ciclista Camp Clar, tots els dies de la setmana, excepte dimecres de 17:00 a 22:00 hores.
-          Políedres municipals d’informació turística: Pl. Imperial Tarraco i Portal del Roser de 17:00 a 20:00 h.
Segells de reconeixement d'administració oberta