Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 'En un segundo cambia tu vida' aplega 500 estudiants al Palau de Congressos

'En un segundo cambia tu vida' aplega 500 estudiants al Palau de Congressos

'En un segundo cambia tu vida' aplega 500 estudiants al Palau de Congressos

La Guàrdia Urbana i la Fundació Mapfre organitzen aquesta campanya de sensibilització en la conducció
25/02/2010

Aquest divendres dia 26, a les 9.45 h, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona acull la jornada “En un segundo cambia tu vida” organitzada per la Conselleria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat i la Guàrdia Urbana i que té com a objectiu la sensibilització en la conducció dels i les joves de la ciutat.

La sessió acollirà més de 500 alumnes de centres escolars de Tarragona de 3er, 4t d’ESO i Batxillerat. La primera activitat serà la projecció d’un documental que promou la Fundació Mapfre i que porta per títol En un segundo cambia tu vida i que té una durada de 40 minuts. A continuació, s’obrirà un espai de debat entre els alumnes i una taula de ponents formada pel tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Carles Castillo; el conseller d’Ensenyament Joan Sanahujes; el cap de la Guàrdia Urbana, Rafel Comes; la directora de Mapfre a Tarragona, Elvira Ferrando; i un representant de la productora del documental Armonia Films.

L'audiovisual En un segundo cambia tu vida reflecteix el canvi que han de passar les persones que pateixen un accident de trànsit, els seus familiars i d’altres persones del seu entorn. Aquest documental mostra les diverses maneres de fer front a una discapacitat i com és possible continuar vivint plenament.  En un segundo... no només es limita a mostrar l’aspecte dramàtic de la situació, sinó també la possibilitat d’assumir-la i desenvolupar-la, amb projectes de futur, il·lusions i una vida plena d’activitat. El documental recull el testimoni de professionals, metges i institucions que treballen per a la sensibilització social i acceptació de la societat envers els afectats per una discapacitat.

Segells de reconeixement d'administració oberta