Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 “Som els Tarraconins" ja té videoclip

“Som els Tarraconins" ja té videoclip

“Som els Tarraconins" ja té videoclip

Prop de 5.000 persones, entre pares, mares i infants, són els protagonistes del videoclip del Club dels Tarraconins
09/08/2010

 

Els prop de 5.000 assistents a la festa de II Aniversari del Club dels Tarraconins ja poden veure el videoclip del qual van ser protagonistes. El  9 de maig passat, als jardins del Camp de Mart, els socis del Club i les seves families van aprendre a ballar les coreografies de l’himne dels Tarraconins, guiats pel grup de ball del Club, Tecla’t Magi’c, i la seva coreògrafa, Marina Alberich.
 
Desprès d’assajar uns quants cops, dues càmeres de televisió van enregistrar el ball i amb les imatges s’ha creat el videoclip que, a més, inclou la lletra de la cançó per a què tots els nens i nenes puguin cantar-la, a l’estil karaoke.
 
L’objectiu de rodar el vídeo a la festa era reunir el major nombre possible de socis, que actualment són 7.902, en un mateix espai i celebrar que, tal com diu la cançó: res més senzill per ser feliç, que veure el món amb els ulls dels que som més petits.
 
“Som els Tarraconins” va ser composta per Lluís Gavaldà, vocalista d’Els Pets, i interpretada per sis nens i nenes escollits en un càsting obert a les escoles de música de la ciutat. Aquests infants també van assistir al rodatge i apareixen a la grabació.
 
El videoclip s’emet durant tot el mes d’agost al programa del Club dels Tarraconins, a la franja de programació infantil de TAC 12, i també es pot trobar a la pàgina web www.tarraconins.cat i al canal del Club a Youtube.
Segells de reconeixement d'administració oberta