Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 21 entitats de Ponent participen als debats territorials del Pla Tarragona 2022

21 entitats de Ponent participen als debats territorials del Pla Tarragona 2022

21 entitats de Ponent participen als debats territorials del Pla Tarragona 2022

L’objectiu dels tallers és que entitats representatives de cada una de les zones i els ciutadans que vulguin participar facin les seves propostes de futur per la Tarragona del 2022.
07/12/2010

 

Un total de 21 entitats de ponent, representades per 36 persones, van participar la setmana passada en el primers debats territorials que es van celebrar als centres cívics de Torreforta i Bonavista. Entre altres entitats, van assistir a les sessions del Pla 2022: les associacions de veïns de Campclar, Riuclar, Progressista, La Floresta, El Pilar o Buenos Aires, Llars de jubilats com les de La Granja o Torreforta, AMPA de l’IES Campclar o la de la Llar d’infants El ninot, també han participat associacions de dones i algunes de tipus cultural o social com el Casal Amic. També hi han participat alguns ciutadans a títol individual.
 
L’objectiu dels tallers és que entitats representatives de cada una de les zones i els ciutadans que vulguin participar facin les seves propostes de futur per la Tarragona del 2022. Les propostes es treballen a les sessions per arribar al màxim consens entre els assistents.  A Bonavista i Torreforta les persones que van participar-hi van fer moltes propostes de millora pels seus barris, sempre pensant en assolir un mateix nivell de benestar a totes les zones de la ciutat.
 
Les sessions territorials continuen el dia 9, a les 18’30h, al centre cívic de St. Pere i St. Pau (per les zones de St. Pere i St. Pau, St. Salvador i St. Ramon), a l’Antiga Facultat de Lletres (per les zones de Part Baixa, Serrallo, Residencial Palau, Torres Jordi, Eixamples nord i sud, i zona Joan XXIII) i al centre sociocultural de la Part Alta (per les zones de la Part Alta, Vall de l’Arrabassada i urbanitzacions de Llevant).
 
L’Ajuntament convida a totes les entitats a participar-hi i fer aportacions per construir la Tarragona del 2022.

Més informació:  http://pla2022.tarragona.cat  i inscripcions a: pla2022@tarragona.cat o al telèfon 977296136 (fins les 15’00h)

Segells de reconeixement d'administració oberta