Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Un total de 40 empreses i entitats ofereixen avantatges als socis del Club dels Tarraconins

Un total de 40 empreses i entitats ofereixen avantatges als socis del Club dels Tarraconins

Un total de 40 empreses i entitats ofereixen avantatges als socis del Club dels Tarraconins

Un tarraconí de 7 set anys ha realitzat una de les activitats del catàleg: patrullar amb la Guàrdia Urbana
22/07/2010

 

La tinenta d’alcalde de Comunicació, Participació i Societat de la Informació, Begoña Floria, ha presentat aquest dijous el nou catàleg d’avantatges del Club dels Tarraconins. Durant l’acte s’ha presentat  una de les activitats incloses en el catàleg, que és “Els Tarraconins patrullen amb la Guàrdia Urbana de Tarragona” i que ha estat escollida per un soci del Club, Aaron Farias de set anys, i que a l’acabar la roda de premsa ha iniciat el patrullatge. A l’acte també hi ha assistit el cap de la Guàrdia Urbana, Rafael Comes.
 
Unes quaranta empreses i entitats han col·laborat amb el nou catàleg de dupondis del Club dels Tarraconins. Anar al cinema, menjar gelat, passar una tarda en un parc infantil, visitar museus o fer excursions són alguns dels avantatges que s’ofereixen.
 
El catàleg de dupondis és una publicació anual que edita el Club dels Tarraconins per donar a conèixer als seus socis els avantatges, descomptes i promocions que tenen. I els dupondis són els punts virtuals del Club i s’utilitzen de la següent manera: si un soci fa activitats que organitza el Club, culturals, esportives, saludables, etc. guanya dupondis que anirà acumulant per canviar-los per regals, experiències, tallers familiars, etc.
 
La gran novetat d'aquest any és que a partir d'ara els tarraconins podran anar als cinemes les Gavarres els dies festius, a qualsevol hora, a veure qualsevol pel·lícula, amb un descompte de 2 € a l'entrada. D’aquesta manera, el preu que pagaran els tarraconins per anar al cinema serà sempre de 5,50 €, independentment del dia de la setmana que hi vagin.
 
A més, es manté l’opció d’utilitzar el carnet per pujar gratuïtament als busos de l’EMT els dies lectius del curs escolar, de 8 a 21 hores.
 
El nou catàleg de dupondis recull una trentena de maneres per guanyar dupondis, més de vint regals i experiències per viure canviant dupondis i més de 20 descomptes i avantatges per gaudir del carnet de socis.
 
Així doncs, per exemple, es podran guanyar dupondis participant als concursos del programa de tele del Club, anant al Teatre Metropol o essent socis del Nàstic o del CBT. I aquests dupondis es podran canviar per conèixer esportistes famosos de la ciutat, per patrullar amb el cotxe de la guàrdia urbana, per visitar les sales de projecció dels cinemes o per fer rutes d’espeleologia amb l’Associació d’Espeleologia de Tarragona.
 
Els tarraconins poden consultar el número de dupondis que tenen acumulats a través del seu espai personal del web www.tarraconins.cat. A més, accedint en aquesta zona del web, també poden veure totes les opcions que hi ha per intercanviar dupondis i fer-ho de manera on-line.
 

Els 7.874 socis que actualment formen part del Club dels Tarraconins rebran gratuïtament el nou catàleg de dupondis a casa seva durant aquest mes de juliol. A més, també hi haurà exemplars a l’Oficina del Club perquè tothom que vulgui, se’n pugui informar.

Segells de reconeixement d'administració oberta