Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Unes 5.000 persones participen a la festa del II aniversari del Club dels Tarraconins

Unes 5.000 persones participen a la festa del II aniversari del Club dels Tarraconins

Unes 5.000 persones participen a la festa del II aniversari del Club dels Tarraconins

El Camp de Mart ha estat escenari de tallers i actuacions dirigides als més petits
Unes 5.000 persones participen a la festa del II aniversari del Club dels Tarraconins Festa dels Tarraconins
10/05/2010

El segon aniversari del Club dels Tarraconins s'ha celebrat aquest diumenge als Jardins del Camp de Mart amb un gran èxit de participació. Tan petits com grans han gaudit d'11 espais de jocs  relacionats amb els principals eixos temàtics del Club d'aquest any: el medi ambident, el civisme i la salut. Tothom ha pogut gaudir dels tallers de ciència, cal·ligrafia àrab, maquillatge, reciclatge, jocs cooperatius o de, a més de moltes altres activitats com els inflables o saltar a la xarranca. La festa ha estat animada pels grup Encara Farem Salat, Tecla't Magi'c, a més dels personatges del Club com la Nineta i l'Ivori. També han actuat un grup d'alumnes del col·legi Sagrat Cor, que han presentat una coreografia a partir d'una de les cançons del Club que han estat treballant durant el curs escolar. A més, aquest diumenge ha estat una jornada de portes obertes al passeig Arqueològic amb els grups de legionaris i gladiadors de Tàrraco Viva.

Al llarg del matí han passat per la festa unes 5.000 persones, la majoria infants. A mig matí ja s'havien repartit 3.000 gorres del Club dels Tarraconins i 3.500 pomes del taller d'esmorzar saludable.

Actualment el Club del Tarraconins té 7.699 socis.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta