Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 A partir de dilluns les parades d'autobusos del carrer de Colom es traslladen al carrer de Ramón y Cajal

A partir de dilluns les parades d'autobusos del carrer de Colom es traslladen al carrer de Ramón y Cajal

A partir de dilluns les parades d'autobusos del carrer de Colom es traslladen al carrer de Ramón y Cajal

Amb motiu de l’inici de les obres del Mercat Central, l’EMT ha anunciat canvis en diferents línies
08/01/2010

Amb motiu de l’inici de les obres del Mercat Central al carrer de Colom, a partir del proper dilluns 11 de gener i fins a la finalització de les obres, es restringeix el trànsit de vehicles en aquesta via i l’Empresa Municipal de Transports (EMT) anuncia els següents canvis:

  1. Totes línies d’autobusos que tenen parada al carrer de Colom i que van en direcció sud (Eroski), es traslladen al carrer de Ramón y Cajal. Són les següents línies: 3, 5, 6, 7, 11, 35 i 54.
  2. Per altra banda, i per tal d’alleugerir el trànsit del carrer de Ramón y Cajal, aquest quedarà només en 2 carrils de circulació, un per cada sentit. Per aquesta raó, les línies que tenen parada en aquest carrer (fins ara ubicades davant la botiga Pinturas Pradell) es traslladen als següents punts:
    • La línia 6 tindrà parada a l’avinguda de Pau Casals en direcció Sant Pere i Sant Pau.
    • Les línies 10 i 54 tindran parada a la Rambla Nova davant l’Escola Oficial d’Idiomes (Rambla Nova, 105), en direcció Hospital Joan XXIII i Sant Pere i Sant Pau, respectivament.

Tarragona, 8 de gener de 2010

Segells de reconeixement d'administració oberta