Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Acció informativa sobre consums de drogues i alcohol a la plaça de la Font

Acció informativa sobre consums de drogues i alcohol a la plaça de la Font

Acció informativa sobre consums de drogues i alcohol a la plaça de la Font

Creu Roja Joventut instal·larà un espai a la plaça de la Font aquest dijous a la nit
25/08/2010

L’entitat Creu Roja Joventut amb el seu projecte SOM.NIT estarà ubicat el proper dijous 26 d’agost a partir de les 22 h a la plaça de la Font. L’acció informativa consta d’un espai que estarà ubicat al mig de la plaça en el qual els vianants i clients dels locals podran agafar material de prevenció i preguntar i assessorar-se a càrrec dels joves voluntaris de l’entitat. Les persones que ho desitgin i que hagin consumit begudes alcohòliques podran realitzar la prova de l’alcoholèmia per tal de saber en quin punt es troben.

Aquesta activitat està ubicada dintre de les accions que la Conselleria de Joventut realitza en l’àmbit de salut i que pertany a l’àmbit de informació i assessorament, amb aquesta, ja serà la quarta vegada que es realitza durant aquest any, ja que prèviament s’ha realitzat en altres espais on es troba el jove a la ciutat en espais d’oci nocturn com pot ser el  carrer Rebolledo, la Platja del Miracle per Sant Joan o al Port esportiu. Serà la primera vegada que es realitza en aquesta plaça on es concentra una gran quantitat de gent durant les nits d’estiu.

Més informació: www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d'administració oberta