Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Acte de cloenda de l'exposició itinerant "30 anys d'eleccions municipals a Tarragona"

Acte de cloenda de l'exposició itinerant "30 anys d'eleccions municipals a Tarragona"

Acte de cloenda de l'exposició itinerant "30 anys d'eleccions municipals a Tarragona"

29/01/2010

 

El proper dilluns 1 de febrer a les 19h, la consellera de Centres Cívics, Sandra Coloma i la tinent d’alcalde de Comunicació, Begoña Floria, assitiran a l’acte de cloenda de de l'exposició itinerant 30 anys d'eleccions municipals a Tarragona que s’ha pogut veure als Centres Cívics de la ciutat; on el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Xavier Sabaté, oferirà una conferència sota el títol "Els primers anys de la represa democràtica a l'Ajuntament de Tarragona".
 
En el marc dels actes per commemorar els 30 anys d’eleccions democràtiques municipals a Tarragona, es van programar al llarg del 2009, una sèrie d’actes. En primer lloc, es va celebrar una recepció institucional amb els consellers elegits des de l’any 1979 i l’1 de juny es va presentar el llibre La represa democràtica. 30 anys d’eleccions municipals a Tarragona, a càrrec de Josep Carles Rius, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Finalment es va inaugurar l’exposició que amb el mateix nom que el llilbre ha estat itinerant, a través de la Xarxa de Centres Cívics de la ciutat. Aquests actes els van organitzar conjuntament les Conselleries de Patrimoni, Comunicació i Centres Cívics.
Segells de reconeixement d'administració oberta