Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Aquest dimecres s'obre el punt d'informació Europe Direct de Bonavista

Aquest dimecres s'obre el punt d'informació Europe Direct de Bonavista

Aquest dimecres s'obre el punt d'informació Europe Direct de Bonavista

Aquest divendres se n'obrirà un altre al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau
15/12/2010

Aquest dimecres, a partir de les 18.30 h, entrarà en funcionament el nou punt Europe Direct ubicat al Centre Cívic de Bonavista. Amb aquest nou punt s’inicia un procés de descentralització dels serveis que, des del passat 27 d’abril, ofereix el punt Europe Direct situat a l’antic edifici de Lletres de la plaça Imperial Tàrraco. L’objectiu d’aquest procés de descentralització és facilitar al màxim l’accés de la ciutadania als continguts i temes relacionats amb Europa i les seves institucions.

Durant els vuit mesos que porta funcionant l’Oficina Europe Direct de la plaça Imperial Tàrraco, s’han atès nombroses sol·licituds d’informació referents a temes de residència en els països comunitaris, accés a ofertes de treball, estades per a estudiants o ajuts per iniciatives de diferents tipus. En aquest breu període de temps el nombre de consultes ha experimentat un creixement progressiu.

Al nou punt de Bonavista els seguiran el que s’obrirà aquest divendres al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau a les 18.30 h i el de l’Hotel d’Entitats, previst pels propers mesos.

Segells de reconeixement d'administració oberta