Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Aquest dijous comencen els XX Jocs Juvenils Europeus

Aquest dijous comencen els XX Jocs Juvenils Europeus

Aquest dijous comencen els XX Jocs Juvenils Europeus

La cerimònia d'inaguració començarà a les 17.45 h de la tarda amb una cercavila pels carrers de la ciutat de les delegacions esportives
20/05/2010

Aquest dijous Tarragona acull la cerimònia inaugural dels Jocs Juvenils Europeus, un acte amb nombrosos tocs còmics que combinarà la història amb l’esport.
 
Abans del gran acte inaugural de la vintena edició dels Jocs Juvenils Europeus de Tarragona 2010, totes les delegacions esportives, que arriben a la ciutat aquest mateix matí, seran els protagonistes d'una desfilada pels carrers de la ciutat.

El punt de partida serà el Teatre Metropol i l'arribada el Camp de Mart, on se celebrarà l'espectacle inaugural. A les 17.45 h els 700 esportistes, entrenadors i delegats, acompanyats per algunes mascotes dels clubs esportius de la ciutat, començaran a caminar en direcció a l'auditori, on a les set del vespre una gran cerimònia donarà el tret de sortida a un cap de setmana replet d'activitats per als més joves.

Recorregut: Rambla Nova (Teatre Metropol), Comte de Rius, plaça de la Font, Baixada de Misericòrdia, Major, Cavallers, Portal del Roser, Camp de Mart.
 
La seva arribada a l’auditori marcarà l’inici de l’espectacle, ja que aquest començarà amb l’entrada de les diferents delegacions de les ciutats participants, encapçalada per la seva bandera.
 
Nombroses entitats i organitzacions de la ciutat col•laboraran durant aquests dies en el desenvolupament d’aquest gran esdeveniment que durà a la ciutat uns 700 joves de 15 i 16 anys per compartir vivències i practicar esport.
 
TAC 12 s’encarregarà de la retransmissió en directe de l’acte inaugural dels Jocs Juvenils avui a les 19 h. També, oferirà en directe l’acte de cloenda el diumenge 23 a les 20 h.

A banda, com que ja s’han repartit totes les invitacions per accedir al Camp de Mart durant els espectacles, es col·locarà una pantalla a la plaça de la Font des d’on es podrà seguir també l’acte en directe. Com que la pantalla serà mòbil, la resta del cap de setmana s’anirà desplaçant per diversos indrets de la ciutat.

Ubicació prevista de la pantalla


Dijous 20

De 18 a 21 hores – Plaça de la Font


Divendres 21

De 10 a 13 hores – Plaça de Cuba (Sant Pere i Sant Pau)
De 17 a 20 hores – Plaça Major (Sant Salvador)


Dissabte 22

De 10 a 13 hores – Plaça Centre Cívic (Torreforta)
De 17 a 20 hores – Plaça Constitució (Bonavista)


Diumenge 23

De 11 a 14 hores – Davant el Pòsit de Pescadors (Serrallo)
De 19 a 21 hores – Plaça de la Font – acte de cloenda

Segells de reconeixement d’administració oberta