Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Continua el cicle de conferències Enyorada Tarragona 2010

Continua el cicle de conferències Enyorada Tarragona 2010

Continua el cicle de conferències Enyorada Tarragona 2010

El proper dimarts és el torn de la historiadora de l'art Marta Serrano amb la conferència "Juyaria de Tarragona, reflexions a partir de la documentació diplomàtica"
30/04/2010

El proper dimarts, 4 de maig, es reprenen les conferències del cicle Enyorada Tarragona 2010, que van engegar el passat 8 d’abril; amb la intervenció de la Dra. Marta Serrano, historiadora de l'art de la Universitat Rovira i Virgili (URV) amb el títol "Juyaria de Tarragona, reflexions a partir de la documentació diplomàtica". La conferència es durà a terme a la sala d’actes de l’Ajuntament a les 19.30 h.

El cicle d’enguany, que l’organitza l’Ajuntament i l’Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel (ARCII), en col·laboració amb l’Autoritat Portuària de Tarragona, té com a objectiu donar continuïtat a les activitats iniciades l’any 2008 amb el se­minari Enyorada Tarragona. Aquest cicle, doncs, no pretén centrar-se en un sol aspecte del món jueu, sinó atansar-se a diferents temes, que per diversos, ajuden a donar una visió més global: el món sefardí, la caixrut o l’alimentacio jueva, el call de Tarragona o l’arqueologia jueva a les nostres co­marques.
 
Per a més informació:
Segells de reconeixement d'administració oberta