Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 A partir del dilluns 19 de juliol es restringirà el trànsit a la Part Alta amb motiu de les obres de la Muralla

A partir del dilluns 19 de juliol es restringirà el trànsit a la Part Alta amb motiu de les obres de la Muralla

A partir del dilluns 19 de juliol es restringirà el trànsit a la Part Alta amb motiu de les obres de la Muralla

Només podran circular pel barri vell residents amb targeta de circulació, vehicles autoritzats i càrrega i descàrrega en horari limitat
16/07/2010

 

A partir del proper dilluns dia 19 de juliol s’inicien les obres de restauració de la Muralla a la Baixada del Roser i el trànsit quedarà restringit a la Part Alta només per a residents amb targeta de circulació, vehicles autoritzats i càrrega i descàrrega en horari limitat. Es tracta d’una mesura motivada per les obres a la Muralla que tenen una durada prevista de sis mesos. Des de la Conselleria de Mobilitat s’ha iniciat també un període d’informació a la zona a través de les entitats veïnals i es distribueixen cartells als comerços i els veïns rebran un díptic informatiu als seus domicilis.
 
Les mesures d’ordenació de trànsit que s’aplicaran a partir del 19 de juliol són:
  • Queda prohibida a tot el Nucli Antic, la circulació de vehicles sense targeta de circulació o autorització expressa
  • Els carrers Granada i Portella s’inverteix el sentit de circulació, es a dir, es circularà des de la plaça de Sant Antoni cap a la plaça del Rei.
  • La plaça Sant Joan serà de doble sentit de circulació. La prioritat de pas es regularà mitjançant els senyals reglamentaris.
  • Els vehicles que han de sortir des de la plaça Sant Joan cap a pla de Palau ho faran pel carrer del Carme, Misser Nogués i baixada del Claustre.
  • El carrer Cavaller, s’inverteix el sentit de circulació, es a dir, es circularà des del carrer Major cap a la plaça Pallol.
 
Mesures de regulació i senyalització:
  • Excepcionalment es permetrà la lliure circulació de vehicles fins a 3’5 tm de MMA, durant l’horari de 9.30 a 12.30 h, per tal de permetre les operacions de càrrega i descàrrega. Aquesta mesura s’indicarà amb dos senyals situats a la confluència del passeig de Sant Antoni amb l’Arc de Sant Antoni, així com la confluència de la Rambla Vella amb Sant Oleguer.
  • El carrer Sant Pau i el pla de Palau s’estableixen com a vies de doble sentit de circulació. En el tram més estret es regularà pas alternatiu mitjançant la instal·lació d’un semàfor.
  • Es crearà una zona descàrrega i descàrrega al carril de la dreta de la Rambla Vella direcció centre ciutat de 9.30 a 12.30 h entre els carrers Sant Oleguer i Portalet i entre Portalet i la Rambla Vella, 33.

Per a més informació:

 

Segells de reconeixement d'administració oberta