Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Demà s'inaugura la seu de “Veïns actius" a Campclar

Demà s'inaugura la seu de “Veïns actius" a Campclar

Demà s'inaugura la seu de “Veïns actius" a Campclar

El conseller i responsable del Pla integral de Campclar, Joan Sanahujes, inaugurarà demà dimecres, a les 19 h, la nova seu de “Veïns actius"
26/01/2010

El conseller i responsable del Pla integral de Campclar, Joan Sanahujes, inaugurarà demà dimecres, a les 19 h, la nova seu de “Veïns actius”, un espai on es facilitarà assessorament als veïns en temes comunitaris, per resoldre conflictes veïnals mitjançant la comunicació i la presa d’acords. El local està ubicat al c. del Riu Llobregat, bloc 4 escala 9 baixos. A l’acte intervindran el conseller Sanahujes; el cap de servei d’Adigsa, Jordi Navarro; la mediadora, Pilar Calbet, i l’expresident de l’Associació de Veïns de Campclar, Juan Antonio Martínez.

El conseller Joan Sanahujes ha manifestat que: “Veïns actius és un programa que forma part del Pla integral de Campclar i compta amb un equip de mediadors, format per tres especialistes, que sempre tracten d’arribar acords satisfactoris entre els veïns, de manera imparcial i confidencial, mitjançant el diàleg com a principal eina per resoldre els conflictes. D’aquesta manera es recupera la comunicació entre les parts afectades i millora el benestar de la comunitat”.
 
Segells de reconeixement d'administració oberta