Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Dimarts es posa en marxa la reordenació viària del carrer Josep Maria Tarrasa

Dimarts es posa en marxa la reordenació viària del carrer Josep Maria Tarrasa

Dimarts es posa en marxa la reordenació viària del carrer Josep Maria Tarrasa

Les accions van encaminades a descongestionar la zona de vehicles i a millorar la mobilitat dels vianants instal·lant nous passos de vianants regulats amb semàfors.
17/05/2010

El proper dimarts, dia 18 de maig, l'Àrea de Mobilitat posarà en marxa la reordenació viària de la zona del Col·legi Cèsar August i la Llar d'Infants Francolí. Les accions van encaminades a descongestionar la zona de vehicles que en hores punta d'entrada i sortida dels centres escolars provocaven retencions i, a més millorar la mobilitat dels vianants instal·lant nous passos de vianants regulats amb semàfors. 

La principal actuació serà el canvi de sentit del Carrer Josep Maria Tarrasa, ja que així es crea un itinerari d'entrada i dos de sortida a la zona escolar i l'aparcament de superfície que hi ha al costat. Fins ara, hi havia dos itineraris d'entrada i un de sortida, provocant retencions al carrer Pau Claris i Joan Baptista Plana.
 
Per dur a terme aquest canvi de sentit al carrer Josep Maria Tarrasa, es repintaran les senyals i s'instal·laran noves senyals verticals, es canviaran de costat les places d'estacionament i a l'inici del carrer dos cartells informaran dels itineraris disponibles per accedir als centres escolars i a l'aparcament.
 
Juntament amb el canvi de sentit, es posaran en marxa els nous semàfors instal·lats que regulen els dos nous passos de vianants pintats a l'Avinguda Roma, un a l'alçada del carrer Josep Maria Tarrasa i l'altra al de la Quinta de Sant Rafel. D'aquesta manera, es facilitarà el pas d'un costat a l'altre de l'avinguda Roma als vianants des de més punts i es donarà a aquesta via un caràcter més urbà i integrada a la trama de la ciutat. La reordenació es completarà amb la posada en marxa del semàfor que regula el pas de vianants de l'Avinguda Ramón y Cajal a la cantonada amb Vidal i Barraquer.
 
Els treballs s'iniciaran el dilluns i dimarts a primera hora de la tarda ja seran efectius els canvis realitzats.
 
Segells de reconeixement d'administració oberta