Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Dissabte al matí Bonavista s’omplirà de colors

Dissabte al matí Bonavista s’omplirà de colors

Dissabte al matí Bonavista s’omplirà de colors

El col·lectiu d’artistes 27.7 Artgroup i alumnes de l’escola Joan XXIII amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i l’empresa Aitasa pintaran més de 1.000 m2 de murs al barri de Bonavista
15/06/2010

Aquest dissabte dia 19 de juny, el col·lectiu d’artistes 27.7 Artgroup i alumnes de l’escola Joan XXIII amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i l’empresa Aitasa pintaran més de 1.000 m² de murs al barri de Bonavista. El projecte “Colors d’un barri” impulsat per artistes locals neix amb l’objectiu d’aplegar als joves del barri i apropar-los a l’art i al graffiti de manera respectuosa, establint contactes entre grafitters i institucions per tal de reduir les pintades descontrolades i convertir els murs del barri en llocs emblemàtics d’aquesta expressió artística.

El dissabte al matí, prop de 500 alumnes del Col·legi Joan XXIII participaran en una jornada festiva que servirà per omplir de colors els murs de l’empresa Aitasa i els del mateix col·legi. Els infants estaran coordinats per 60 voluntaris que els ajudaran a pintar i dinamitzaran la trobada. A més, també hi assistiran membres del Club dels Tarraconins i hi haurà actuacions de dansa.
Segells de reconeixement d'administració oberta