Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Dissabte engeguen els actes del centenari del Teatre Metropol

Dissabte engeguen els actes del centenari del Teatre Metropol

Dissabte engeguen els actes del centenari del Teatre Metropol

L’alcalde donarà pas a tot un seguit d’activitats en la primera jornada de la celebració
Dissabte engeguen els actes del centenari del Teatre Metropol Un moment de l'espectacle 'Blau marí' de la Cia. Roseland Musical
08/01/2010

El proper dissabte 9 de gener, a partir de les 10.30 h, s’iniciaran els actes del centenari del Teatre Metropol amb una jornada adreçada al públic familiar. Des de la Font del Centenari i fent una cercavila fins al teatre, la companyia Passabarret i Xarop de Canya oferiran  l'espectacle itinerant Anem cap a la nau dels somnis! i s’adreçaran a l’escenari col·locat davant del Teatre, situat a la coca central de la Rambla Nova, per donar pas a l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el qual farà la presentació*.

Seguidament, des de les 11 h i durant tot el matí, serà el torn de “Visita la nau dels somnis i felicita el Teatre Metropol”, una sèrie de visites guiades familiars i un taller perquè els infants puguin felicitar el teatre.
 
A les 17 h i a les 19 h, la companyia Roseland Musical oferirà l’espectacle Blau Marí, un viatge extraordinari al fons del mar que recull la història d’una llegenda xinesa de fa més de tres mil anys. El viatge del Xang pels fons marins de tots els oceans, plens de vida, d’imaginació, de poesia i de misteri. Dalt de l’escenari es podrà veure com parlen i com ballen sardines i musclos, crancs i estrelles, peixos i coralls! Un espectacle ideal, amb uns protagonistes que podem veure a la iconografia del teatre, per acabar un dia complet a la nau de somnis que és el Metropol. (Aquest espectacle és recomanat per a infants de 5 a 12 anys i gratuït amb recollida prèvia d’invitació)
 
Les invitacions per a l’espectacle i els tiquets per a les visites guiades i tallers ja es poden recollir a les taquilles del teatre en l’horari habitual (màxim quatre invitacions i quatre tiquets per persona).

*En cas de pluja i/o fred intens, la presentació es farà al vestíbul del teatre.

 

Tarragona, 8 de gener de 2010

Segells de reconeixement d'administració oberta