Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 Divendres s'inaugurarà l'exposició "Tarragona 2016. Ens obrim a la cultura"

Divendres s'inaugurarà l'exposició "Tarragona 2016. Ens obrim a la cultura"

Divendres s'inaugurarà l'exposició "Tarragona 2016. Ens obrim a la cultura"

Estarà ubicada en el darrer tram de la Rambla Nova, tocant al Balcó del Mediterrani
Divendres s'inaugurarà l'exposició "Tarragona 2016. Ens obrim a la cultura" La tinenta d'alcalde de Patrimoni, Rosa Rossell, ha explicat el contingut de l'exposició en una roda de premsa
08/04/2010

El proper divendres, 9 d’abril, s’inaugurarà l’exposició “Tarragona 2016. Ens obrim a la cultura", al tram superior de la Rambla Nova. L’exposició estarà en un envelat que romandrà obert del 10 d’abril al 2 de maig de 9 a 21 h i que té com a objectiu promocionar la candidatura de Tarragona com a Capital Europea de la Cultura. L’exposició servirà per donar a conèixer Tarragona 2016 a tota la ciutadania i a les persones que ens visitin, i també per recollir adhesions.

L’exposició serà molt didàctica i tindrà diferents parts: informació sobre el valor patrimonial de Tarragona, plànols amb els equipaments actuals, les principals actuacions de futur que estan previstes i la relació de la nostra ciutat amb d’altres poblacions europees, entre d’altres qüestions.
 
Tarragona 8 d’abril 2010
Segells de reconeixement d'administració oberta