Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 El Club dels Tarraconins obre una oficina d’atenció als socis

El Club dels Tarraconins obre una oficina d’atenció als socis

El Club dels Tarraconins obre una oficina d’atenció als socis

Serà a l’Hotel d’Entitats, on es podran recollir els carnets dels nous socis i rebre informació de totes les activitats i serveis del Club
31/03/2010

 

A partir d’avui, el Club dels Tarraconins centralitza tota la seva activitat a les instal·lacions de l’Hotel d’Entitats. L’objectiu és crear una Oficina d’Atenció als socis on s’hi puguin dirigir per a qualsevol consulta.
 
L’Oficina d’Atenció estarà oberta al públic de dilluns a divendres, de 9 a 22 h, a l’adreça Hotel d’Entitats de Tarragona. C/Pons d’Icart s/n. Edifici La Pedrera, 6a planta.
 
Serà en aquest lloc on es resoldran qualsevol tipus de dubtes relacionats amb el club com serveis, activitats, catàleg de dupondis, etc. i on, a més a més, es vendran els productes oficials com la samarreta, la xapa o el CD dels tarraconins.
 
Però la principal novetat és que la recollida de carnets per als nous socis, que fins ara es feia a l’estació d’autobusos, es farà ara a través de l’Oficina del Club. D’aquesta manera, a partir d’ara els nous socis, després d’omplir la butlleta d’inscripció i lliurar-la juntament amb una fotografia de carnet en qualsevol OMAC de la ciutat, rebran una trucada des de l’Oficina del Club avisant-los que ja poden recollir el seu carnet a les noves instal·lacions.
 
Aquells socis que per algun motiu no hagin portat la fotografia de carnet a l’OMAC, se’ls trucarà perquè passin per l’oficina d’atenció al client de l’Empresa Municipal de Transports. Allà se’ls hi farà la fotografia i el carnet.
 
Carnet del Club amb servei de bus gratuït per a escolars
Aquells socis que vulguin fer servir el carnet del Club com a tarja de transport per a escolars necessiten més documentació: és imprescindible que estiguin empadronats a Tarragona i que, juntament amb el formulari de sol·licitud de socis del Club, duguin el certificat d’escolarització d’un centre educatiu de la ciutat, juntament amb una fotocòpia de DNI o passaport del seu tutor, a qualsevol oficina de l’OMAC.
 
L’Oficina d’Atenció als socis serà un lloc de referència del Club dels Tarraconins, on poder establir contacte directe amb la gent del club.
 
El Club dels Tarraconins va néixer el maig del 2008 i actualment compta amb 7.630 socis.
Segells de reconeixement d'administració oberta