Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2010 El Festival Avui:Música tanca amb el concert de la Drumming-Grupo de Percussâo

El Festival Avui:Música tanca amb el concert de la Drumming-Grupo de Percussâo

El Festival Avui:Música tanca amb el concert de la Drumming-Grupo de Percussâo

Aquest grup de percussió va estrenar cinc composicions a nivell mundial i de l’estat
El Festival Avui:Música tanca amb el concert de la Drumming-Grupo de Percussâo Drumming-Grupo Percussâo
29/06/2010

El passat dimecres 30 de juny a les 20h de la tarda, la Sala Eutyches del Palau de Congressos va ser l’escenari del concert de cloenda del Festival Internacional de música Contemporània Avui:Música. En aquesta ocasió va ser Drumming-Grupo de Pecussão, un dels grups depercussió més prestigiosos de l’actualitat que posarà el punt i final del Festival.

Drumming va comptar en aquest concert titulat Camaleó Nocturn, amb la participació d’Edicson Ruiz, el jove i reconegut contrabaixista veneçolà que amb només 25  anys, s’ha convertit en el membre més jove de l’Orquestra Filharmònica de Berlín. El concert va irradiar infinitat de textures i colors, amb un programa eclèctic on també hi va ser present present la música electrònica.
 
En aquest concert es van interpretar cinc estrenes a la ciutat: dues estrenes mundials, que són Iridescències per a marimba del compositor Agustí Fernàndez  i també l’obra Inner Changes d’Agustí Charles encàrrec del Festival. D’altra banda, també van ser estrena a Espanya obres de Matthias Ockert, Efrain Oscher i Luis Antunes Pena.
Segells de reconeixement d'administració oberta